Ce nu stiai despre testele de sarcina. Toate femeile trebuie sa afle asta!

Ce nu stiai despre testele de sarcina. Toate femeile trebuie sa afle asta!

pentru testul de sarcina tip caseta, urineaza intr-un recipient curat si cu ajutorul pipetei din pachet toarna cateva picaturi de urina peste zona de test. In functie de testul de sarcina achizitionat, si instructiunile difera, asa ca citeste-le cu atentie inainte de intrebuintare.

acum 95 luni (10 Oct 2014)

Cand e momentul pentru un test de sarcina?

Majoritatea testelor se lauda cu faptul ca pot oferi rezultate realiste chiar din prima zi de intarziere a menstruatiei sau, si mai mult, cu cateva zile inainte.

La putin timp dupa ce un ovul fecundat se implanteaza in uter, corpul tau incepe sa produca un hormon numit gonadotropina corionica umana (HCG), cunoscut si sub numele de hormon de sarcina. In primele faze ale sarcinii, nivelul HCG din corp creste rapid, iar testele de sarcina pot sa-l depisteze in urina la aproximativ o saptamana dupa intarzierea ciclului.

Exista mai multe tipuri de test de sarcina?

Exista, intr-adevar, mai multe tipuri de teste de sarcina sigure, dar majoritatea functioneaza dupa acelasi mecanism. pentru testul de sarcina tip banda, urineaza intr-un recipient curat si introdu banda in urina pana la zona de absortie; pentru testul de sarcina tip caseta, urineaza intr-un recipient curat si cu ajutorul pipetei din pachet toarna cateva picaturi de urina peste zona de test. In mai putin de 5 minute vei avea rezultatul mult asteptat, fie ca e marcat printr-o culoare anume, prin doua linii, printr-un plus sau un minus sau chiar prin sintagma mult asteptata: "pregnant".

In functie de testul de sarcina achizitionat, si instructiunile difera, asa ca citeste-le cu atentie inainte de intrebuintare. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro