Ce nu stiai despre personalitatea zodiilor de pamant

Ce nu stiai despre personalitatea zodiilor de pamant

Intotdeauna cu capul pe umeri, este persoana care stie cand si ce anume sa riste, cand sa se aventureze si unde, asa ca este o persoana nemaipomenita de avut in preajma si la distractii, si la lucruri foarte serioase.

acum 91 luni (16 Oct 2014)

Iata care sunt particularitatile personalitatilor acestor zodii de pamant, pentru a sti cum sa te porti cu aceste persoane. Taur (21 aprilie - 21 mai)

Principalele particularitati de personalitate ale Taurilor constau in faptul ca acestia sunt persoane armonioase, leaga prietenii stranse si adevarate, sunt afectuosi si empatici, rafinati, sociabili, cu latura artistica bine dezvoltata si senzuali. Ceea ce probabil nu stiai despre aceasta zodie de pamant este faptul ca nativii ei au tendinta sa fie foarte lenesi, vulgari, incapatanati si vanitosi. Intotdeauna cu capul pe umeri, este persoana care stie cand si ce anume sa riste, cand sa se aventureze si unde, asa ca este o persoana nemaipomenita de avut in preajma si la distractii, si la lucruri foarte serioase. Muncesc din greu si cu pasiune, dar vor intotdeauna sa fie recompensati pentru munca depusa si le place sa aiba cat mai multi bani.

O alta particularitate a personalitatii unui Taur este faptul ca tinde sa se implice foarte tare in relatiile de orice fel. Este capabil sa isi dea sufletul pentru oamenii sau proiectele la care tine cu adevarat, iar acest lucru tinde sa ii afecteze chiar si sanatatea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro