Ce ne pregateste Kanal D: un nou serial turcesc, reality-show in direct, la WOWbiz, si o ora de "Sabbagh in actiune"

Ce ne pregateste Kanal D: un nou serial turcesc, reality-show in direct, la WOWbiz, si o ora de

Madalin Ionescu si partenera de la emisiunea "WowBiz", Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", Ana-Maria Baronschi si Adrian Cristea (Bursucu'), cuplul de prezentatori de la "Roata Norocului", prezentatorul Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, si Ernest, omul de la carma emisiunii "Ochii din umbra", s-au numarat printre vedetele postului care s-au relaxat pret de un weekend in capitala Italiei, inainte de a reveni in lupta pentru audiente. Leo, un "produs" hulit care a atras un nou segment de telespectatori De asemenea, Madalin Ionescu a marturisit la conferinta prilejuita de lansarea oficiala a grilei de toamna ca au existat mai multe variante in care postul Kanal D a gandit subiectul Leo de la Strehaia, inclusiv cea de a realiza un reality-show de sine statator.

acum 67 luni (21 Sep 2015)

Madalin Ionescu si partenera de la emisiunea "WowBiz", Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", Ana-Maria Baronschi si Adrian Cristea (Bursucu'), cuplul de prezentatori de la "Roata Norocului", prezentatorul Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, si Ernest, omul de la carma emisiunii "Ochii din umbra", s-au numarat printre vedetele postului care s-au relaxat pret de un weekend in capitala Italiei, inainte de a reveni in lupta pentru audiente.

Si pentru ca pomenim de audiente, postul Kanal D mizeaza in continuare pe succesul la public al serialelor turcesti, asa ca la o data care va fi anuntata cat de curand va incepe difuzarea productiei "Furtuna pe Bosfor". "Sabbagh in actiune": trafic de droguri, coruptie si operatiuni de salvare

Christian Sabbagh va ramane pe mai departe la pupitrul Stirilor Kanal D, dar i s-a oferit si o emisiune de aproape o ora, intitulata "Sabbagh in actiune", care va fi difuzata in fiecare luni. Jurnalistul pasionat de investigatii si operatiuni de salvare si recuperare va aborda in noua productie subiecte complexe, cu rasturnari spectaculoase de situatie, care vor dezvalui secretele lumii traficantilor de droguri, alaturi de cazuri de coruptie si cazuri sociale. Neclintit in fata criticilor, prezentatorul Madalin Ionescu considera ca oamenii nu se uita in numar atat de mare la acest reality-show in direct atrasi numai de vulgaritate si de scandaluri, masuratorile de audienta indicand faptul ca cel mai mare interes a fost axat pe povestile de dragoste care aduc in discutie traditii controversate ale tiganilor, cum este casatoria la varste foarte fragede.

De altfel, prezentatorul Madalin Ionescu si Leo de la Strehaia au ajuns recent si in fata CNA (Consiliul National al Audiovizualului), dupa ce institutia a primit peste 200 de reclamatii referitoare la emisiunile "WowBiz" difuzate in perioada martie - iulie, in care au fost prezentate relatiile amoroase ale manelistului. Inter... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro