Ce ne asteapta la "Untold"

Splaiul Independentei - de la podul Garibaldi pana la intersectia cu pod Napoca - din data de 2 august, ora 01:00, pana in data de 8 august, ora 23:30; Peste 600 de politisti din toate structurile Inspectoratului General al Politiei Romane, 400 de jandarmi, dar si 125 de politisti locali vor asigura linistea si siguranta in acest an la Festivalul Untold.

acum 62 luni (2 Aug 2016)

Festivalul va debuta in stil mare, cu o petrecere care va fi organizata la 10.000 de metri altitudine. 140 de persoane vor participa la un zbor intre Bucuresti si Cluj-Napoca, cu un avion Boeing 737 personalizat cu simbolurile Untold, in care va fi organizata o petrecere aparte. Este vorba de Armin Van Buuren, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas George Cosbuc, de la str. Cardinal Iuliu Hossu - din 2 august ora 01:00 pana in data de 8 august ora 23:00; Splaiul Independentei - de la podul Garibaldi pana la intersectia cu pod Napoca - din data de 2 august, ora 01:00, pana in data de 8 august, ora 23:30; Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi pana la intersectia cu str.

Peste 600 de politisti din toate structurile Inspectoratului General al Politiei Romane, 400 de jandarmi, dar si 125 de politisti locali vor asigura linistea si siguranta in acest an la Festivalul Untold. In plus vor exista si 500 de agenti de securitate privati care vor activa in perimetrul evenimentului. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj va avea doua spitale de campanie, unul amplasat in zona stadionului Cluj Arena si unul de rezerva. De asemenea toate camerele de garda ale tuturor spitalelor din Cluj-Napoca, dar si din judet vor fi deschise pentru sprijin medical, in caz de nevoie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro