Ce motive de bucurie are Elena Udrea de ziua numelui

Citeşte şi: Udrea se declară uimită că oamenii o sună pe numărul ei Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) dezbate joi contestația depusă de fostaministră față de decizia instanței de a o menține in arest la domiciliu in dosarul "Gala Bute".

acum 63 luni (21 May 2015)

Elena Udrea se bucură de faptul că nu se află in penitenciar de ziua numelui ei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea ce urări i-au scris oamenii Elenei Udrea pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, Udrea a declarat, la intrarea la instanța supremă, că a fost surprinsă că oamenii o sună pe telefonul ei și că asta arată că in Romania este democrație.

Citeşte şi: Udrea se declară uimită că oamenii o sună pe numărul ei

Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) dezbate joi contestația depusă de fostaministră față de decizia instanței de a o menține in arest la domiciliu in dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a fost trimisă in judecată pe 21 aprilie in dosarul "Gala Bute", pentru luare de mită, abuz in serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. Ce a declarat fosta ministră

Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata il conducea, potrivit DNA, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro