Ce minuni face ridichea, radacinoasa care alunga toxinele din corp si trateaza tusea convulsiva

Ce minuni face ridichea, radacinoasa care alunga toxinele din corp si trateaza tusea convulsiva

Ajuta la evacuarea bilei Denumita si "magia neagra", ridichea neagra are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si abunda in substante nutritive si antioxidanti (vitaminele B si C, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, cupru, seleniu, zinc si mangan). Buna si in stari de oboseala Sub forma de sirop, ridichea neagra poate fi administrata si copiilor cu varsta de peste trei ani pentru a evita starile de oboseala.

acum 88 luni (23 Nov 2015)

Siropul de ridiche neagra si-a caparat renumele de cel mai bun leac impotriva tusei. Medicii spun ca este extrem de folosit pentru fluidizarea mucozitatilor bronhice si pentru favorizarea eliminarii acestora. De asemenea, siropul de ridiche neagra este ideal pentru tratarea tusei si tulburarilor respiratorii. Pentru acest medicament natural este nevoie de o ridiche neagra si 2-4 linguri de miere. Pui la loc capacul si lasi la macerat peste noapte, pentru a forma sucul.

Pentru efecte mai puternice, foloseste miere de tei. Este buna atat pentru tusea convulsiva, cat si atunci cand esti ragusit. In cazul adultilor si copiilor peste 7 ani, se administreaza o lingura diluata in putina apa, de 3-5 ori pe zi. La copiii intre 2 si 7 ani, se va administra o lingurita de 3-5 ori pe zi.

Ajuta la evacuarea bilei

Denumita si "magia neagra", ridichea neagra are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si abunda in substante nutritive si antioxidanti (vitaminele B si C, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, cupru, seleniu, zinc si mangan). Efectul detoxifiant al ridichei negre aduce beneficii si rinichilor, prevenind formarea calculilor si a infectiilor renale.

Buna si in stari de oboseala

Sub forma de sirop, ridichea neagra poate fi administrata si copiilor cu varsta de peste trei ani pentru a evita starile de oboseala. In acest caz, ridichea neagra este apreciata pentru continutul bogat de vitamina C De asemenea, ridichea neagra intareste sistemul imunitar, echilibreaza sarea si apa din organism, amelioreaza durerile cardiac si este un antibiotic 100% natural.

Va recomandam si:

Cum alunga perele mai toate relele. Cinci efecte benefice pentru sanatate ale delicioaselor fructe de toamna

Dusmanul ascuns din coaja pepenelui galben - cum ne poate imbolnavi fructul cu cea mai multa vitamina A. De ce sunt inter... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro