Ce mai fura romanii in Franta: volane de de masini de lux

Ce mai fura romanii in Franta: volane de de masini de lux

Politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, in colaborare cu cei francezi, au reusit, in perioada 6 - 10 noiembrie a.c., sa anihileze o banda formata din romani, care ar fi furat, in Franta, volane de masini de lux si sisteme de navigatie in valoare de 1.300.000 de euro.

acum 76 luni (11 Nov 2017)

Politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, in colaborare cu cei francezi, au reusit, in perioada 6 - 10 noiembrie a.c., sa anihileze o banda formata din romani, care ar fi furat, in Franta, volane de masini de lux si sisteme de navigatie in valoare de 1.300.000 de euro. Concret, romanii vizau limuzinele aflate in reprezentante auto de pe teritoriul Frantei, pe care le lasau fara sisteme de navigatie si volane.

Astfel, membrii gruparii sunt banuiti ca, in numai patru luni, in perioada ianuarie - mai a.c., ar fi dat 19 astfel de lovituri in urma carora s-au ales cu "400 de sisteme de navigatie si 140 de volane, toate de la autoturisme noi, de lux", sustine Politia Romana . Anchetatori francezi la Bucuresti Ia operatiunea din Romania au fost implicati ofiteri din mai multe unitati ale IGPR printre care si cagulatii de la SIAS.

Alaturi de politistii romani, la ancheta au participat si magistratul de legatura francez acreditat la Bucuresti, ofiterul de legatura al Jandarmeriei Nationale Franceze in Romania si 3 anchetatori francezi, unul din cadrul Oficiului Central de Lupta impotriva Delincventei Itinerante de la Paris si doi din cadrul Sectiunii de Cercetari din Dijon.

"Cercetarile in acest caz sunt continuate de autoritatile judiciare franceze, beneficiind in continuare de sprijinul autoritatilor judiciare romane si al politistilor de investigatii criminale din cadrul I.G.P.R." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro