Ce mai fac actritele sexy din "Baywatch". Cum arata astazi si ce cariere au avut

Ce mai fac actritele sexy din

Productia a intrat pe atunci in Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingand peste un miliard de telespectatori intr-o saptamana. Donna D'Errico Donna D'Errico a jucat-o pe Donna Marco si chiar daca a renuntat la costumul de baie rosu, actrita a gasit alte modalitati de a se mentine in forma. Acum, in varsta de 43 de ani, Nolin a ramas la fel de sexy ca in vremea "Baywatch". Nicole Eggert Nicole Eggert a fost unul dintre personajele principale ale serialului Baywach in perioada 1992-1994, insa, acum, la 42 de ani, aspectul ei nu mai aminteste deloc de salvamarul sexy din trecut.

acum 107 luni (15 Aug 2015)

Productia a intrat pe atunci in Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingand peste un miliard de telespectatori intr-o saptamana. Nici nu-i de mirare daca avem in vedere trupurile sexy ale actritelor Pamela Anderson, Yasmine Bleeth si Nicole Eggert. Cu un succes enorm intre anii 1991 - 2000, "Baywatch" i-a transformat pe actorii din distributie intr-unii de talie mondiala. Serialul-fenomen s-a bazat exclusiv pe povestile unor salvamari si, bineinteles, pe femei ridicol de senzuale. Cu siguranta va amintiti cum starurile alergau pe nisip in modul slow motion, atragand imediat atentia tuturor si nu e de mirare care erau principalele motive. Unele vedete s-au confruntat cu kilogramele in plus si nu mai aminteau de sex-simbolurile de alta data, in timp ce altele au intrat in anonimat. Angelica Bridges

Angelica Bridges, care a interpretat-o pe Lt. Taylor Walsh intre anii 1997 - 1998, a aparut ulterior pe coperta revistei pentru barbati "Playboy", ba chiar si-a format propria formatie pop, Strawberry Blonde.

Kelly Packard Kelly Packard, interpreta frumoasei April Giminski, s-a casatorit cu Darrin Privett la varsta de 22 de ani, in 1997. Donna D'Errico Donna D'Errico a jucat-o pe Donna Marco si chiar daca a renuntat la costumul de baie rosu, actrita a gasit alte modalitati de a se mentine in forma.

Carmen Electra

Carmen Electra, care a jucat-o pe Lani McKenzie, a parasit show-ul in 1998, insa a ramas una dintre cele mai frumoase actrite ale serialului si trecerea timpului nu si-a lasat aprenta. Recent, Electra a fost invitata special in juriul show-ului "Britain's Got Talent", dar inainte a aparut in filme cu un mare succes de casa si a lansat propriul DVD de fitness.

Mitzi Kapture Mitzi Kapture s-a schimbat de la terminarea serialului.

Samantha Thomas

Samantha Thomas a fost jucata de Nancy Valen, care a parasit show-ul in 1997, insa nu a pus pun... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro