Ce lovitura! Maria Sarapova a picat un test antidoping! "Am facut o greseala uriasa"

Ce lovitura! Maria Sarapova a picat un test antidoping!

Ce are Maria Sarapova de spus atat de important incat sa faca o conferinta de presa pe nepusa masa? CITESTE SI: Federatia Internationala de Tenis dezvaluie detaliile "scandalului Sarapova" *Sarapova, dopata: cati ani poate fi suspendata si la ce ajuta substanta care a fost depistata in organismul ei *Sarapova, dopata: ce alti jucatori de tenis au testat pozitiv, de-a lungul anilor, si ce suspendari au primit *Sarapova, dopata: prima reactie din partea avocatului jucatoarei din Rusia.

acum 96 luni (8 Mar 2016)

Ce are Maria Sarapova de spus atat de important incat sa faca o conferinta de presa pe nepusa masa? Raspunsul a venit ieri, la ora 12.00 in Los Angeles, cand Sarapova a aparut in fata jurnalistilor cu o mina trista si pe punctul de izbucni in plans la fiecare propozitie:

"Sunt aici sa va spun ca in urma cu cateva zile am primit o scrisoare de la ITF (International Tennis Federation) care m-a anuntat ca am cazut un test antidoping la Australian Open la substanta Meldonium. E o substanta care se regaseste intr-un medicament pe care eu il iau de 10 ani, la prescriptia doctorului meu. Am facut o greseala imensa, mi-am dezamagit fanii, am dezamagit acest sport pe care-l practic de la patru ani si pe care il iubesc enorm.

Prima data am luat acest medicament in 2006, din cauza unor probleme de sanatate, aveam o deficienta de magneziu, rezultate EKG-urilor nu erau tocmai in regula si aveam un istoric in familie in ceea ce priveste diabetul. Stiu ca multi se asteptau sa anunt ca imi inchei cariera, dar daca voi face vreodata acest anunt nu il voi face in acest cadru, pe un covor destul de urat", a spus Sarapova. A castigat 36 de milioane de dolari din tenis si mult mai multi bani din contracte de publicitate.

Ramane de vazut ce decizie se va lua in cazul ei, cert este ca risca o suspendare de cel putin jumatate de an. Sarapova s-a prezentat la conferinta de presa imbracata in negru si a parut vizibil afectata de situatia in care se afla.

CITESTE SI:

Federatia Internationala de Tenis dezvaluie detaliile "scandalului Sarapova"

*Sarapova, dopata: cati ani poate fi suspendata si la ce ajuta substanta care a fost depistata in organismul ei

*Sarapova, dopata: ce alti jucatori de tenis au testat pozitiv, de-a lungul anilor, si ce suspendari au primit

*Sarapova, dopata: prima reactie din partea avocatului jucatoarei din Rusia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro