Ce inseamna sexul pentru fiecare zodie: cine considera jocul amoros o vanatoare si nativul care face din sex o arta

Ce inseamna sexul pentru fiecare zodie: cine considera jocul amoros o vanatoare si nativul care face din sex o arta

Berbec Asa cum arata si simbolul acestei zodii, sexul reprezinta inca un aspect al vietii in care acest nativ se arunca adesea cu capul inainte. Varsator Este un amant cu adevarat magnetic, care isi face partenerii dependenti de aptitudinile sale intr-ale a amorului si care ar putea sa dea lectii de seductie.

acum 97 luni (4 May 2016)

Berbec

Asa cum arata si simbolul acestei zodii, sexul reprezinta inca un aspect al vietii in care acest nativ se arunca adesea cu capul inainte.

Taur

Este un amant mandru si foarte priceput, dar asta nu-l impiedica sa-si piarda controlul atunci cand un partener sexual apasa "butoanele" erotice potrivite, lucru care il face cu atat mai atragator.

Gemeni

Un nativ pentru care nimic nu este prea mult cand vine vorba despre sex, face fata oricaror provocari amoroase.

Rac

Nu cu cunoaste rutina cand vine vorba despre sex, pentru ca mereu incearca sa descopere cum sa faca totul mai intens, fie ca este vorba despre o partida de amor in dormitor, pe plaja, in padure, la o petrecere etc. Leu: inca o actiune pe care trebuie sa o conduca

Este considerat un lider, indiferent de situatie, deci se aplica regula si in dormitor. Leul vrea sa detina controlul si in ceea ce priveste sexul, considerand totul o actiune pe care trebuie sa o conduca, desi este exact genul de situatie in care ar trebui sa accepte sa fie uneori si condus. Este genul de amant care ar fi in stare sa cheme politia doar ca sa le propuna sa faca sex in grup.

Sagetator

Pare genul de persoana pentru care se adevereste zicala ca cei care au noroc la bani, nu prea au noroc in dragoste. Si asta pentru ca sexualitatea este strans legata in cazul acestui nativ de sentimente, dar si de faptul ca fiecare amor esuat se dovedeste cumva un castig in plan financiar, fie ca este vorba despre un divort sau de o despartire amiabila de un partener generos.

Capricorn

Este nativul care reuseste sa faca din sex o arta, indiferent de conditiile in care s-ar desfasura idila, intr-un decor luxos sau in cel mai banal dormitor.

Varsator

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro