Ce inseamna sa ai o casnicie deschisa: confesiunile unei sotii care si-a dorit libertate sexuala

Ce inseamna sa ai o casnicie deschisa: confesiunile unei sotii care si-a dorit libertate sexuala

Jenny Block nu se sfieste sa recunoasca faptul ca face parte dintr-o casnicie deschisa si ca este foarte fericita cu un stil de viata pe care unii il pot cataloga drept promiscuu. Cu toate ca ne placea sa facem sex, el nu voia si nu dorea la fel de des ca mine, dar m-am indragostit de el atat de mult, incat m-am gandit ca nu conteaza. Ma simteam oribil ca-mi minteam sotul, ca imi doream sa fiu cu ea, ca nu puneam capat relatiei extraconjugale si ca nu am reusit sa o evit de la bun inceput", povesteste femeia. Nu ca pe sotul meu sau ca pe tatal fiicei mele, ci ca pe un barbat, ca pe o fiinta sexuala, o persoana care vrea sa fie dorita, care are nevoie sa fie dorita.

acum 107 luni (5 Jan 2015)

Jenny Block nu se sfieste sa recunoasca faptul ca face parte dintr-o casnicie deschisa si ca este foarte fericita cu un stil de viata pe care unii il pot cataloga drept promiscuu. Ea si-a povestit viata intr-o carte, "Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage", si spune ca nu sexul in afara casniciei este cel care distruge relatiile, ci frustrarea partenerilor care se simt neimpliniti sexual. Mi-a placut foarte, foarte mult si am fost acuzata ca gandesc ca un barbat. Mai exact, ca sexul este pentru mine un lucru cu totul diferit de dragoste. Cand eu si sotul meu am inceput sa ne intalnim, era evident inca de pe atunci ca dorintele noastre intime erau destul de diferite. Cu toate ca ne placea sa facem sex, el nu voia si nu dorea la fel de des ca mine, dar m-am indragostit de el atat de mult, incat m-am gandit ca nu conteaza.

La trei ani de la casatorie, Jenny a avut prima aventura extraconjugala, dar, pentru a nu se simti foarte vinovata, a ales sa "calce stramb" cu o femeie. Dar odata ce esti cu mine, trebuie sa fim doar noi doi", i-a replicat sotul dupa ce Jenny i-a marturisit ca este bisexuala. "Acesta este motivul pentru care aventura mea era pe cat de frumoasa, pe atat de ingrozitoare. Ma simteam oribil ca-mi minteam sotul, ca imi doream sa fiu cu ea, ca nu puneam capat relatiei extraconjugale si ca nu am reusit sa o evit de la bun inceput", povesteste femeia.

In cele din urma, Jenny i-a marturisit sotului ca l-a inselat, iar el a fost devastat. Desi ea a incercat sa "condimenteze" relatia, a realizat ca, pentru sotul ei, sexul implica dragoste si respect. Intr-o discutie despre o prietena veche pe care cei doi au gazduit-o in trecut, ea l-a facut sa marturiseasca faptul ca nu-i este indiferenta si ca si-ar dori sa faca sex cu ea. Cred ca acela a fost momentul in care sotul meu a realizat ce se intampla.

L-am urmat si ne-am pus in pat langa sotul meu ca si cum am fi facut asta de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro