Ce ii recomanda medicii lui Ponta

"Astăzi, 09.07.2015, in jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' in vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală", se arată in comunicatul unităţii medicale.

acum 89 luni (9 Jul 2015)

Premierul Victor Ponta nu are voie să se sprijine pe piciorul operat şi trebuie să respecte un program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale, transmit reprezentanţii Spitalului Militar, unde prim-ministrul a fost joi la control, relatează Mediafax.

"Astăzi, 09.07.2015, in jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' in vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală", se arată in comunicatul unităţii medicale. Cand iși reia locul in fruntea Guvernului

In urma controlului medical efectuat, premierul a primit următoarele indicaţii şi recomandari medicale: evoluţie post-operatorie favorabilă, recuperarea pacientului decurgand in parametrii normali, pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat şi sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade, respectarea unui program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale, şi control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie.

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, după operaţia la picior făcută la Istanbul, şi a mers la Guvern, miercuri dimineaţă, in jurul orei 10.00, el putand fi văzut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de şedinţa Executivului. Victor Ponta a plecat de la Guvern, impreună cu fiul său, Andrei, sosit la Palatul Victoria cu un skateboard in mană şi insoţit de un ofiţer SPP, după aproximativ patru ore in care a discutat, informal, şi cu miniştrii la inceputul şedinţei de guvern.

Ponta i-a transmis președintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, incepand de joi, să iși reia atribuțiile de premier.

<... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro