Ce i-a venit de hac lui Casanova de internet: "M-am culcat cu 400 de femei, dar m-am saturat. Sexul mi-a ruinat viata"

Ce i-a venit de hac lui Casanova de internet:

Benny James, in varsta de 22 de ani, are 90.000 de fani pe Twitter, fiind cunoscut ca un adevarat Casanova al retelelor sociale. James este demoralizat de faptul ca nu reuseste sa ramana intr-o relatie cu o femeie mai mult de o saptamana, dar asta si pentru ca femeile il vor "numai pentru sex" si nu a intalnit vreuna care sa-si doreasca o relatie de lunga durata.

acum 97 luni (5 Feb 2016)

Benny James, in varsta de 22 de ani, are 90.000 de fani pe Twitter, fiind cunoscut ca un adevarat Casanova al retelelor sociale. Tanarul sustine ca a facut sex cu 400 de femei, dar ca a ajuns in punctul in care se simte plictisit si nu prea mai are chef de sex.

James este demoralizat de faptul ca nu reuseste sa ramana intr-o relatie cu o femeie mai mult de o saptamana, dar asta si pentru ca femeile il vor "numai pentru sex" si nu a intalnit vreuna care sa-si doreasca o relatie de lunga durata.

Vinovat de aceasta situatie nefericita se face insa si britanicul, pentru ca postarile sale provocatoare atrag femei care il bombardeaza cu selfieuri sexy, ca o invitatie la sex. Pe de alta parte, femeile care ar putea sa-si doreasca o relatie serioasa il ocolesc acum tocmai pentru ca si-a cladit o faima de cuceritor, dar s-a si laudat cu femeile care i-au trecut prin pat, dupa cum arata istoricul postarilor sale. Acesta a recunoscut ca de multe ori a cunoscut o femeie si, in aceeasi zi, a facut sex cu ea, apoi si-a vazut fiecare de drum.

Benny James, in varsta de 22 de ani, are 90.000 de fani pe Twitter, fiind cunoscut ca un adevarat Casanova al retelelor sociale. FOTO Daily Mail

Vreau sa ma asez la casa mea si sa-mi intemeiez o familie, dar am ajuns sa fac femeile sa sufere fara sa-mi dau seama, pentru ca fac sex si cu cele care nu-mi plac in mod deosebit. Cand intalnesc o fata care imi place, incerc sa las sexul pe planul doi, chiar daca stiu ca nu voi putea doar sa stau de vorba cu ea.

Am ajuns sa ma simt folosit ca un obiect, ma simt dezgustat ca tot ce vor de la mine este sex, dar femeile sunt mult mai deschise la astfel de propuneri in ziua de azi, isi plange James amarul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro