Ce i-a spus Iohannis lui Dragnea la Cotroceni? "Raspunsul e esential pentru linistea a milioane de romani"

Gesturile liderilor social-democrati sunt tot mai evidente si prefigureaza ce fel de guvernare doresc sa aiba pana la alegerile din 2020: mentinerea lui Darius Valcov la Guvern, refuzul lui Tudorel Toader de a raspunde invitatiei de a merge la Cotroceni, infiintarea unor comisii parlamentare care sa ancheteze abuzurile "statului paralel", modificarea Codului Penal etc.

acum 40 luni (14 Feb 2018)

>

Detaliile acestei intrevederi devin tot mai interesante daca privim atent la ce se-ntampla in aceste zile pe scena politica, mai precis, la atacul in forta al PSD asupra DNA. Nimeni nu crede in spusele lui Dragnea, care afirma ca la intalnirea cu presedintele Iohannis au discutat despre vizita pe care acesta urma sa o faca la Bruxelles. Sunt convins ca doi oameni de stat importanti, asa cum sunt presedintele Romaniei si liderul PSD, au abordat teme esentiale pentru viitorul tarii si, in special, au discutat despre Legile Justitiei si despre lupta anticoruptie.

Poate ar fi cazul ca locatarul de la Cotroceni sa iasa public si sa ne spuna ce a vorbit cu liderul PSD. Gesturile liderilor social-democrati sunt tot mai evidente si prefigureaza ce fel de guvernare doresc sa aiba pana la alegerile din 2020: mentinerea lui Darius Valcov la Guvern, refuzul lui Tudorel Toader de a raspunde invitatiei de a merge la Cotroceni, infiintarea unor comisii parlamentare care sa ancheteze abuzurile "statului paralel", modificarea Codului Penal etc.

In actualul context, raspunsul la intrebarea "Ce i-a spus Iohannis lui Dragnea la intalnirea de la Cotroceni?" Poate ar fi cazul ca locatarul de la Cotroceni sa iasa public si sa ne spuna ce a vorbit cu liderul PSD.

In ceea ce ma priveste, zambetul prezidential are urmatoarea semnificatie: Iohannis l-a avertizat pe liderul PSD ca actiunile de demolare a unor institutii precum DNA aduc prejudicii grave statului de drept si, mai mult, ca el, in calitate de sef al statului, nu va accepta fortarea schimbarii procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si controlul politic asupra Justitiei... ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro