Ce gandesc barbatii despre femeile care fac sex de la prima intalnire

Ce gandesc barbatii despre femeile care fac sex de la prima intalnire

Asa ca nu vad care ar fi problema daca amandoi decidem ca asta simtim si ca nu vedem sensul in a astepta pana la a doua sau a treia intalnire" (Josh, 33 de ani) O femeie care te face sa astepti este mai interesanta "Prima data cand am iesit la intalnire cu o fata de care imi placea am sperat sa ma invite la ea acasa dupa ce am mers la restaurant. (Ethan, 29 de ani) "Nu sunt de parere ca o femeie care cedeaza de la prima intalnire este curva, dar este incantator sa intalesti pe cineva care nu ofera totul de la bun inceput.

acum 111 luni (6 Jan 2015)

Cat de repede inseamna prea repede cand vine vorba ca o femeie sa faca sex pentru prima data cu un barbat.

Sexul de la prima intalnire este in regula, dar conteaza genul de femeie cu care se intampla

"Anumite femei ma vor uri pentru ceea ce spun, dar din experienta personala pot sa afirm ca m-am intalnit cu multe artiste si sunt mult mai libere din punct de vedere sexual decat alte categorii. Ca barbat, este atragator sa intalnesti o persoana care sa fie atat de relaxata din acest punct de vedere, lucru pe care il sesizezi imediat. Nu mi-as dori sa fac sex de la prima intalnire conditionat de anumite cerinte sau sa fac compromisuri pentru asta." (Ben, 27 de ani)

"Cred ca sexul de la prima intalnire depinde de ceea ce vei regreta sau nu. Sunt foarte atras de genul de fata care sta la bar si pare un pic dezinteresata de aceasta probabilitate. Nu vreau sa fiu nesimtit, dar in acelasi timp nu vreau sa iau acasa o fata buna din prima noapte pentru ca sunt de parere ca mi-as distruge sansa de a fi impreuna cu ea", (Mark, 25 de ani)

"Suntem amandoi adulti, nu-i asa? Asa ca nu vad care ar fi problema daca amandoi decidem ca asta simtim si ca nu vedem sensul in a astepta pana la a doua sau a treia intalnire" (Josh, 33 de ani)

O femeie care te face sa astepti este mai interesanta

"Prima data cand am iesit la intalnire cu o fata de care imi placea am sperat sa ma invite la ea acasa dupa ce am mers la restaurant. (Ethan, 29 de ani)

"Nu sunt de parere ca o femeie care cedeaza de la prima intalnire este curva, dar este incantator sa intalesti pe cineva care nu ofera totul de la bun inceput. Personal, sunt mai atras de o femeie care intelege cat de rar se intampla sa descoperi ceva pentru care merita sa astepti. Aproape tot ceea ce facem azi are drept scop recompensa imediata, asa ca este frumos sa ai timp sa cunosti pe cineva si sa tr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro