Ce faci daca vrei sa-ti dai partenerul pe spate in dormitor: cum se joaca "cutia cu dorinte"

Ce faci daca vrei sa-ti dai partenerul pe spate in dormitor: cum se joaca

Treceti in tabla lucrurile preferate in materie de sex Locuri favorite pentru sex, momente ale zilei favorite pentru sex, tehnica preferata de sarutat, unde iti place sa fii cel mai adesea sarutat, lucruri pe care vrei sa le incerci in dormitor - faceti o lista si impartasiti-o cu partenerul pe tabla pomenita, care va face si el acelasi lucru.

acum 47 luni (28 Apr 2016)

Pentru a fi cel mai bun partener sexual din viata jumatatii tale, trebuie sa fii dedicat, deschis si orientat catre practica si noi abordari, potrivit renumitului sexolog britanic Tracey Cox (foto). Specialista vine cu o serie de recomandari pentru cei care isi doresc sa isi dea perechea pe spate, dar si sa mentina flacara pasiunii aprinsa in cazul unei relatii lungi: 1. Alege partenerul potrivitAlege cu inima si ratiunea, dar nu uita sa acorzi atentie si atractiei sexuale. Creati o "cutie cu dorinte"

Un joc dat de multe ori de sexologi pacientilor este crearea unei "cutii cu dorinte". Scrieti fiecare, pe bucatele de hartie, cate 10 lucruri pe care a-ti vrea sa le incercati in materie de sex si puneti-le apoi intr-o cutie sau intr-un borcan. Faceti impreuna un program de sex pe un an, pe o tabla alba, folosind doua culori, si plasati tabla intr-un loc privat, dar accesibil. Treceti in tabla lucrurile preferate in materie de sex Locuri favorite pentru sex, momente ale zilei favorite pentru sex, tehnica preferata de sarutat, unde iti place sa fii cel mai adesea sarutat, lucruri pe care vrei sa le incerci in dormitor - faceti o lista si impartasiti-o cu partenerul pe tabla pomenita, care va face si el acelasi lucru. Adaugati, lunar, lucruri noi pe care doriti sa le incercati in materie de sex si taiati usor, usor, de pe lista experientele. Nu faceti sex la fel de doua ori Schimbati cate un lucru de fiecare data cand faceti sex, fie camera, fie pozitiile, fie actul sexual, muzica, faceti sex goi ori semi imbracati. Sarutati-va mai des Pshiologul american Geoffrey Miller a ajuns, in urma unor studii, la concluzia ca daca partenerii ar avea saruturi mai lungi de 30 de secunde, in locul celor scurte pe obraz, viata lor sexuala s-ar imbunatati considerabil. Petreceti timp in doi, fara copii Lasati copiii la bunici si plecati de acasa, din cand in cand, cate un weekend. Faceti sex pasional si agresiv astazi, dar maine reveniti la tandrete si mangaieri. J... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro