Ce facem in minivacanta de 1 Decembrie. Unde ne putem caza de Ziua Nationala in cele mai cautate statiuni montane

Ce facem in minivacanta de 1 Decembrie. Unde ne putem caza de Ziua Nationala in cele mai cautate statiuni montane

Hotelurile din Poiana Brasov vin cu oferte care pleaca de 60 de euro de persoana si pana la 100 de euro de persoana, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun. Si la Predeal sunt oferte care pleaca de 40 de euro de persoana pana la 80 de euro, tot pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si cina traditionala. Astfel, un pachet la un hotel de cinci stele din Azuga, in valoare de 395 de euro de cuplu, pentru Sfantul Andrei si 1 Decembrie, include patru nopti de cazare la pret de trei, mic dejun inclus, iar pentru sarbatoriti un cocktail si desert, precum si o manichiura la Spa si un masaj de reflexoterapie de 30 de minute pentru sarbatoritii zilei. Pentru grupuri de copii am stabilit un tarif de 160 de lei pentru doua nopti cazare si cinci mese, iar pentru adulti, camera in regim hotelier este de 100 de lei pe noapte".

acum 70 luni (26 Nov 2015)

Astfel, pe langa cele doua zile libere de 28 si 29 noiembrie (sambata si duminica), se vor adauga si zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie (luni si marti), un prilej bun pentru o mica vacanta.

BRASOV

Hotelurile din Poiana Brasov si Predeal, dar si pensiunile din Bran si Moieciu vin cu oferte speciale pentru minivacanta de 1 Decembrie. A nins destul de puternic, iar daca temperaturile vor ramane scazute si se vor putea porni si tunurile de zapada artificiala este posibil sa se poata schia.

Preturile pentru minivacanta de 1 Decembrie sunt cu 50% mai mici decat cele de Craciun. Hotelurile din Poiana Brasov vin cu oferte care pleaca de 60 de euro de persoana si pana la 100 de euro de persoana, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun. In pret intra si o cina speciala de 1 Decembrie, unde se vor servi preparate traditionale, iar turistii se pot distra pe muzica romaneasca.

Si la Predeal sunt oferte care pleaca de 40 de euro de persoana pana la 80 de euro, tot pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si cina traditionala. Gradul de ocupare al locurilor de cazare este 60-70% in Poiana Brasov si Predeal, deci mai puteti sa faceti rezervari. Turistii sunt asteptati cu vin si tuica fiarta, dar si cu platouri speciale de jumari, carnati si branzeturi traditionale.

SIBIU

Daca vreti sa va petreceti ziua nationala departe de agitatia marilor orase, va puteti refugia la peste 2.000 de metri altitudine, la Balea Lac. Aici, stratul de zapada masura miercuri 23 de centimetri, iar mercurul din termometre a coborat pana la minus 3-4 grade. La Balea, puteti innopta la fosta cabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu, unde oferta speciala pentru Ziua Nationala include trei nopti de cazare plus inca una gratuit, pretul fiind de 491 de lei pe pachet, cazare si mic dejun pentru doua persoane. Aici, platiti 600 de lei pe sejur, 3 nopti plus una gratis, cazare si mic dejun pentru doua persoane. Tot la Balea Lac, la cabana cu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro