Ce faceau ceilalti europeni cand guvernul Grindeanu adopta, apoi abroga vestita ordonanta 13

Ce faceau ceilalti europeni cand guvernul Grindeanu adopta, apoi abroga vestita ordonanta 13

> Marine Le Pen invoca Brexit-ul si victoria lui Trump ca prefata a victoriei sale la prezidentiale, in vreme ce Francois Fillon se vedea obligat sa explice de ce si-a angajat sotia ca asistenta parlamentara si a platit-o cu 800.000 de euro, desi ea n-a lucrat nimic. Cehii aflau ca un conational de-al lor a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare in Sudan, sub acuzatia de spionaj, desi el se afla acolo ca membru al unei congregatii religioase.

acum 44 luni (8 Feb 2017)

> Marine Le Pen invoca Brexit-ul si victoria lui Trump ca prefata a victoriei sale la prezidentiale, in vreme ce Francois Fillon se vedea obligat sa explice de ce si-a angajat sotia ca asistenta parlamentara si a platit-o cu 800.000 de euro, desi ea n-a lucrat nimic.

Olandezii decideau ca operatiunile de numarare si agregare a voturilor din urmatoarele alegeri vor fi facute manual, si nu cu calculatoare, pentru a evita orice vulnerabilitate in gestiunea scrutinului, inclusiv interventii rauvoitoare ale rusilor.

Ministrul de Interne de la Roma semna cu liderii comunitatii musulmane din Peninsula un acord, care prevede ca in moschei sa se foloseasca doar italiana.

Trei mii de austrieci protestau impotriva unui proiect de guvern care ar urma sa interzica burqa si niqab.

Igor Dodon, aflat in vizita la Bruxelles, declara ca nu e de acord cu deschiderea unui birou de legatura al Aliantei Nord-Atlantice la Chisinau.

Cehii aflau ca un conational de-al lor a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare in Sudan, sub acuzatia de spionaj, desi el se afla acolo ca membru al unei congregatii religioase.

Vaticanul critica decizia lui Donald Trump de a ridica un zid intre Statele Unite si Mexic.

Parlamentarii europeni votau ridicarea vizelor pentru georgienii care vor sa calatoreasca in cele 28 de state-membre ale UE.

Letonii construiau primii 23 de kilometri dintr-un gard - inalt de 2,7 metri - intre ei si rusi, care ar trebui sa opreasca imigratia ilegala.

Grecii mutau zeci de refugiati din tabara de la Moria, din insula Lesbos, dupa ce trei dintre cei veniti sa caute adapost acolo murisera, in decurs de o saptamana.

Sarbii si kosovarii continuau sa se acuze reciproc ca blocheaza dialogul moderat de Bruxelles.

Premierul regiunii francofone din Belgia, socialistul Paul Magnette, care a devenit cunoscut dupa ce s-a opus semnarii CETA, declara ca ar fi de dorit ca Polonia, Un... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro