Ce faceau alti europeni in vreme ce Daea explica de ce merge oaia cu capul in jos

Ce faceau alti europeni in vreme ce Daea explica de ce merge oaia cu capul in jos

> Guvernul polonez afla ca departamentul de stat american a aprobat vanzarea catre Polonia a unui sistem anti-racheta Patriot, care include 4 radare, 16 statii de lansare si 208 rachete PAC-3, pentru 10,5 miliarde de dolari. Politia spaniola anunta ca a confiscat 250 de tone de tigari de contrabanda, care urmau sa fie vandute, prin intermediul Internetului, de catre o familie din orasul Caceres.

acum 62 luni (22 Nov 2017)

>

Guvernul polonez afla ca departamentul de stat american a aprobat vanzarea catre Polonia a unui sistem anti-racheta Patriot, care include 4 radare, 16 statii de lansare si 208 rachete PAC-3, pentru 10,5 miliarde de dolari.

Un tribunal german hotara ca nu poate obliga compania Kuwait Airways sa accepte la bord un pasager israelian, cata vreme aceasta respecta legea din tara de origine, care nu recunoaste statul Israel.

Politia spaniola anunta ca a confiscat 250 de tone de tigari de contrabanda, care urmau sa fie vandute, prin intermediul Internetului, de catre o familie din orasul Caceres.

Carles Puigdemont, initiatorul secesiunea Cataloniei, ii acorda un interviu, pentru canalul de propaganda intitulat Rusia Today, fostului premier al Scotiei, Alex Salmond, convertit la jurnalism.

Ministrul francez de Interne interzicea musulmanilor din Clichy-la-Garenne, o suburbie a Parisului, sa se roage pe strazi.

La o luna de la asasinarea jurnalistei Daphne Caruana-Galizia, membrii grupului Occupy Justice cereau premierului maltez, Joseph Muscat, sa ii gaseasca pe autorii atentatului.

Serviciile de informatii din Olanda atrageau atentia asupra pericolului reprezentat de tinerele femei raliate califatului proclamat de Al Baghdadi in Mesopotamia, contrazicand prejudecata potrivit careia ele merg in Siria si Irak doar pentru a se marita.

Kosovarii mergeau la urne pentru al doilea tur al alegerilor locale, primaria din Pristina si cea din Prizren, al doilea oras din provincie, fiind castigate de catre Vetevendosje.

Locuitorii din Lesbos intrau in greva, protestand astfel impotriva politicii Uniunii Europene referitoare la imigranti, intrucat peste 8.500 de persoane au cerut azil in insula greceasca aflata in apropierea tarmului Turciei.

Milos Zeman, presedintele Cehiei, se intalnea cu Vladimir Putin, si cerea eliminarea sanctiunile impuse de catre UE Moscovei si de catre Kremlin in Europa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro