Ce faceau alti europeni in timp ce Dragnea chema la miting impotriva "statului paralel"

Ce faceau alti europeni in timp ce Dragnea chema la miting impotriva

Juha Sipila, premierul Finlandei, reitera opozitia tarii sale fata de aderarea la NATO, o optiune impartasita de peste peste 60 la suta dintre finlandezi, care prefera o alianta militara cu Suedia, si ea neutra din punct de vedere militar.

acum 36 luni (6 Dec 2017)

Politia din Bosnia si Hertegovina aresta 13 cetateni de religie musulmana, acuzati de crime comise impotriva catorva zeci de sarbi din regiunea Konjuc, in timpul razboiului din anii 1992-1996.

Interpolul hotara sa ignore un nume aflat in fisierele sale, la cererea autoritatilor sarbe - e vorba despre Ramush Haradinaj, care a condus in trecut o gherila kosovara, iar de curand a fost ales premier la Pristina - pentru a-i permite sa calatoreasca in strainatate.

Fostul premier macedonean Nikola Gruevski declara ca va abandona in curand presedintia partidului VMRO-DPMNE, principala forta de opozitie.

Theresa May se intalnea cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, si cu Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit, ca sa discute despre deblocarea negocierilor, fara a reusi sa avanseze prea mult.

Brigitte Macron, sotia presedintelui Frantei, boteza un urs panda, facut cadou de catre chinezi, in prezenta adjunctului ministrului de externe de la Beijing.

Federica Mogherini, Inalta Reprezentanta pentru Politica Externa a UE, se intalnea cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, despre care presa internationala a afirmat ca a pierdut increderea presedintelui Trump.

Juha Sipila, premierul Finlandei, reitera opozitia tarii sale fata de aderarea la NATO, o optiune impartasita de peste peste 60 la suta dintre finlandezi, care prefera o alianta militara cu Suedia, si ea neutra din punct de vedere militar. Guvernul elvetian anunta ca va restitui Nigeriei 321 de milioane de dolari americani, deturnati de fostul dictator Sani Abacha intre 1993 si 1998. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro