Ce faceau alti europeni cand Dragnea era comparat cu Ceausescu

Ce faceau alti europeni cand Dragnea era comparat cu Ceausescu

> Zeci de mii de slovaci protestau impotriva guvernului, tinut responsabil pentru uciderea unui jurnalist care investiga fapte de coruptie. Politistii spanioli arestau 155 de chinezi, acuzati ca introduceau ilegal conationali de-ai lor in Marea Britanie si Irlanda, contra sumei de 20 de mii de euro de persoana.

acum 60 luni (14 Mar 2018)

>

Zeci de mii de slovaci protestau impotriva guvernului, tinut responsabil pentru uciderea unui jurnalist care investiga fapte de coruptie.

Ministrul de Externe de la Pristina anunta ca iminenta semnarea acordului de demarcare a frontierei Kosovo-Muntenegru, conditie pusa de UE ca sa liberalizeze vizele pentru kosovari.

Procuratura generala de la Zagreb punea sub acuzare 22 de sarbi, care ar fi comis, in septembrie 1991, crime in trei sate croate din estul Slavoniei.

Estonienii aflau ca Australia va deschide o ambasada la Tallinn, care va fi deschisa doar doua luni pe an, in rest ambasadorul acreditat folosind platformele online dezvoltate de tara baltica.

Angela Merkel ii cerea lui Donald Trump sa scuteasca tarile UE de taxele pe otel si aluminiu introduse recent de presedintele american pentru importul acestor produse in SUA.

Presedintele Camerei din Norvegia demisiona din functie, in urma scandalului declansat de dublarea costurilor de amenajare a unui tunel de acces la cladirea Parlamentului.

Italienii aflau ca, de la inceputul anului, au intrat in tara 5.457 de imigranti, de aproape trei ori mai putini decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Belgiana Catherine de Bolle era desemnata de Consiliul UE in fruntea Europol, agentia care se ocupa de lupta impotriva criminalitatii la nivel UE.

Deputatii europeni discutau la Strasbourg felul in care Martin Selmayr, fostul sef de cabinet al lui Jean-Claude Juncker, a ajuns sa ocupe pozitia de secretar-general al Comisiei Europene.

Locuitorii Belgradului descopereau ca bradul de Craciun instalat de primarie vreme de 6 luni (!) i-a costat 83 de mii de euro.

Politistii spanioli arestau 155 de chinezi, acuzati ca introduceau ilegal conationali de-ai lor in Marea Britanie si Irlanda, contra sumei de 20 de mii de euro de persoana.

Bulgarii primeau vizita patriarhului Moscovei, care le reprosa c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro