Ce face un parinte responsabil ca sa nu-i raceasca copilul. "Majoritatea au tendinta de a supraimbraca bebelusii"

Ce face un parinte responsabil ca sa nu-i raceasca copilul.

Confruntarea cu un copil racit poate fi foarte dificila pentru parinti, iar in momentul in care are febra, stranuta, tuseste sau nu are pofta de mancare trebuie sa mergeti imediat la un medic. - Mierea poate fi folosita la copiii care au peste un an si ajuta la probleme de tuse, calmeaza durerile in gat si omoara bacteriile care cauzeaza infectia.

acum 72 luni (20 Nov 2016)

Confruntarea cu un copil racit poate fi foarte dificila pentru parinti, iar in momentul in care are febra, stranuta, tuseste sau nu are pofta de mancare trebuie sa mergeti imediat la un medic.

"Majoritatea parintilor, in sezonul rece, au tendinta de a supraimbarca copiii pentru a nu raci, dar nu-si dau seama ca tocmai acest lucru poate duce la imbolnavirea celor mici. Trebuie evitat legarea fularului peste nas si peste gura, iar in cazul sugarilor trebuie sa fie acoperite bine mainile si picioarele, pentru ca au o circulatie periferica deficitara. In momentul in care parintii merg cu copilul la un loc de joaca este bine sa il imbrace in mai multe straturi subtiri suprapuse. Din meniul celor mici nu trebuie sa lipseaca fructele si legumele crude, dar nici carnea si lactatele. "Este indicat ca in aceasta perioada sa le asiguram copiilor aportul necesar de proteine, dar si de vitamine, iar toate acestea trebuie sa fie din surse naturale. Remedii pentru raceala si tusea la copii: - Baia cu apa calduta scade febra sugarilor. - Lamaia este bogata in vitamina C si ajuta la stimularea sistemului imunitar si ajuta organismul in lupta impotriva racelii si a gripei. - Mierea poate fi folosita la copiii care au peste un an si ajuta la probleme de tuse, calmeaza durerile in gat si omoara bacteriile care cauzeaza infectia. - Copiii care au peste un an si racesc in sezonul rece pot consuma cu incredere supa de pui. Este hranitoare si poate ajuta la ameliorarea congestiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro