Ce este detoxifierea tehnologica. Modalitati de eliminare a "toxinelor" generate de aparatele electrocasnice

Ce este detoxifierea tehnologica. Modalitati de eliminare a

"Chiar si banalul uscator de par, daca este apropiat la mai putin de trei centimetri de cap, ne va afecta serios pentru ca genereaza un camp de peste 2.000 de microtesla, in conditiile in care normele acceptate sunt de maxim 100 de microtesla", spune psihologul Stelian Chivu, care a studiat fenomenul. De asemenea, ne putem descarca de excesul de energie electromagnetica cu care am fost incarcati de aceste dispozitive mergand cat mai des cu picioarele goale pe pamant, de preferat dimineata, cand este si roua, asa cum faceam cand stateam la bunici, la tara.

acum 22 luni (24 Mar 2018)

Asa cum ne spalam fizic corpul, in mod asemanator ne putem curata organismul de efectele nocive ale dispozitivelor electronice si electrice cu care intram zilnic in contact, spun adeptii "detoxifierii tehnologice". La nivelul corpului uman, exista o retea electrica care face posibila transmiterea informatiilor de la celula la celula. O frecventa de 50-60 de herti este normala si nu afecteaza organismul, dar aparatura electrica si electronica din casa poate ridica aceasta frecventa la peste 2.500 de herti, iar atunci apar problemele", explica psihologul galatean Stelian Chivu. Undele electromagnetice sunt emise de telefoanele mobile, antenele de telefonie mobila, de televizoare, calculatoare, dispozitive Wi-Fi si cuptoare cu microunde.

http://ecology.md/md/page/efectul-undelor-electromagnetice-asupra-sanatatii-umane

http://www.apc-romania.ro/ro/i-poluarea-electromagnetica--sfarsitul-unui-tabu/MzM4LTA.html

Cercetatorii implicati spun ca si un cablu electric genereaza un camp electromagnetic mai mic sau mai mare, in functie de cantitatea de energie care trece prin el.

"Eu stau trei, patru ore minim pe zi la laptop, vorbesc la telefon si ma uit la televizor si nu am nimic. Cred ca sunt si exagerari cand vine vorba de efectele nocive ale dispozitivelor electronice pe care le folosim", ne-a declarat Silviu Munteanu, student.

Argumente pro si contra dispozitivelor electronice

Aparatele electrocasnice genereaza un camp electromagnetic atat timp cat sunt conectate la o sursa de curent, chiar daca nu functioneaza, au constatat specialistii. "Chiar si banalul uscator de par, daca este apropiat la mai putin de trei centimetri de cap, ne va afecta serios pentru ca genereaza un camp de peste 2.000 de microtesla, in conditiile in care normele acceptate sunt de maxim 100 de microtesla", spune psihologul Stelian Chivu, care a studiat fenomenul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro