Ce este "brunch"-ul si de unde provine termenul
Ce se poate servi la un brunch Pe langa faptul ca este acceptat si alcoolul, la brunch se pot consuma atat produse usoare, cum ar fi cereale cu lapte, iaurturi, croasante, omleta, inghetata sau clatite, precum si preparate din carne, salate, peste, branzeturi, supe, fructe de mare si deseturi.
Brunch-ul este, de fapt, o combinatie intre micul dejun si pranz. Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este acceptat social. Brunch-ul este un concept aparut in Marea Britanie, la sfarsitul secolului XIX si are loc, de regula, duminica.
Ce se poate servi la un brunch
Pe langa faptul ca este acceptat si alcoolul, la brunch se pot consuma atat produse usoare, cum ar fi cereale cu lapte, iaurturi, croasante, omleta, inghetata sau clatite, precum si preparate din carne, salate, peste, branzeturi, supe, fructe de mare si deseturi. De regula, la intalnirile de afaceri, sampania si sucul de portocale nu lipsesc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro