Ce este bestia interioara in tenis si cum se fac diferentierile intre campioni

Steckely a pus in aceste cateva paragrafe degetul pe mai multe puncte nevralgice şi o să mai pun şi eu degetul pe unul. A lui Djokovic este şi ea destul de la indemană - deşi o mai pierde pe parcursul meciului, de cele mai multe ori o regăseşte şi este destul de inspăimantătoare.

acum 78 luni (17 Jun 2015)

Rob Steckley, hipsterul bărbos care o antrenează pe Lucie Safarova, este foarte intuitiv cand vine vorba de ce anume iţi caştigă meciurile. nu poţi să fii o fată drăguţă și să caștigi turnee mari. Trebuie să sapi adanc in tine, să te murdăreşti şi să nu-ţi fie frică să iţi iei victoria. Face ce trebuie să facă pentru a intimida adversarele şi a le impinge in spatele liniei de fund".

Steckley a recunoscut că a văzut din tribune cand Serena a intrat in acea zonă, in recenta finală a Roland Garros: "După şase neforţate, cand a sfaşiat primul ei forehand cu un strigăt, brusc, Lucie n-a mai putut pune racheta pe minge. Poate să dispară o vreme din meci, dar cand işi recuperează ritmul pierdut, e ca un F-16.

Steckely a pus in aceste cateva paragrafe degetul pe mai multe puncte nevralgice şi o să mai pun şi eu degetul pe unul. Bestia care caştigă meciurile: in sfarşit, cineva vorbeşte cu subiect şi predicat despre ea. A lui Djokovic este şi ea destul de la indemană - deşi o mai pierde pe parcursul meciului, de cele mai multe ori o regăseşte şi este destul de inspăimantătoare. Federer o are şi el acolo, sub tricourile apretate: poţi s-o vezi dacă te uiţi la ochii lui, ingustaţi şi imobili ca ai unei feline care a ieşit la vanătoare. Wawrinka are mai mult de "căutat", dar bestia lui are o calitate: odată ce-o găseşte, nu dispare uşor şi apoi, nu-i e frică deloc de meciurile cu miză. E, aici situaţia devine mai spinoasă, iar cei care admiră pumnii incordaţi şi "Vamos"-urile lui Rafa, tricourile rupte ale lui Djokovic sau "Come on!"-urile răcnite ale lui Federer devin deodată extrem de ofuscaţi de manifestările similare ale fetelor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro