Ce este acela un protest | OPINIE

Observ cu uimire si la fata locului, ca protestul a devenit, cu cat au trecut zilele, un trend. Nu cu flori ca sa vada televiziunile straine cat de pasnici suntem, caci putem fi pasnici si fara flori si fara a fi penibili.

acum 87 luni (4 Feb 2017)

Observ cu uimire si la fata locului, ca protestul a devenit, cu cat au trecut zilele, un trend. Nu esti la protest, nu existi. Nu ti-ai programat intre ce ora si ce ora esti acolo, habar nu ai pe ce lume esti. Ceea ce parea simplu, la obiect, pertinent, muscator, risca sa se transforme in orice altceva.

In plus, diversele companii care asigura catering multinationalelor, s-au gandit ca ar fi bine sa asigure catering si la fata protestului. Afisandu-si numele peste tot, caci, nu-i asa, mediatizarea e maxima si la c ear folosi o cafea, ori o pizza anonima? Dar nu riscam sa facem prea mult misto si prea multa reclama pe spezele a ceva foarte serios? Romania nu e PSD, prin urmare se gandeste cineva la ea? - seara) ne ducem la protest, iar dupa aia plecam acasa ca a doua zi o sa fim obositi la munca". Dialog real, intre doi tineri, la metrou Victoriei, care isi programau mersul la protest pentru duminica. Conversatia ar fi parut normala si civica daca nu ar fi repetat, obsedant, minute in sir, programul. Nu cu flori ca sa vada televiziunile straine cat de pasnici suntem, caci putem fi pasnici si fara flori si fara a fi penibili. Pentru ca s-a ajuns ca in Piata sa se protesteze impotriva a aproape orice, eu voi protesta impotriva DEX-ului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro