Ce efecte are baia in vin

Ce efecte are baia in vin

Vinoterapia este mai mult decat o simpla baie in vin, fiind folosit nu doar vinul, ci si semintele strugurilor si chiar si butucul vitei-de-vie. Pe de alta parte, este cunoscut faptul ca baia in vin, datorita proprietatilor antioxidante ale vinului si a exfoliantului tonifiant pe baza de seminte de struguri care se aplica dupa baie, poate elimina impuritatile si celulele moarte din piele si o poate lasa hranita, hidratata, luminoasa si catifelata.

acum 100 luni (28 Feb 2016)

Vinoterapia este mai mult decat o simpla baie in vin, fiind folosit nu doar vinul, ci si semintele strugurilor si chiar si butucul vitei-de-vie. Beneficiile vinoterapiei sunt multiple si foarte cunoscute.De ce este bine sa faci baie in vin: ce spun specialistii

Raspunsul la intrebarea "de ce este bine sa faci baie in vin" este inca neclar, parerile privind efectele pozitive fiind impartite. Potrivit studiilor, resveratrolul din vinul rosu poate actiona ca un antioxidant foarte puternic si poate chiar curata pielea daca este folosit in combinatie cu alte medicamente antiacneice care se pot procura fara prescriptie medicala. Doctorul Richard Semba, care a realizat de curand o cercetare despre beneficiilor vinului rosu, a declarat pentru New York Magazine ca "are suficiente informatii cu privire la absorbtia cutanata a resveratrolului", dar ca isi imagineaza ca nu este foarte posibil acest lucru.

Pe de alta parte, este cunoscut faptul ca baia in vin, datorita proprietatilor antioxidante ale vinului si a exfoliantului tonifiant pe baza de seminte de struguri care se aplica dupa baie, poate elimina impuritatile si celulele moarte din piele si o poate lasa hranita, hidratata, luminoasa si catifelata.

"Vinul contine resveratrol, care este cunoscut a fi un antioxidant puternic si folositor pentru tratarea arsurilor solare si a efectelor imbatranirii", spune dermatologul Jason Emer. "Si alti polifenoli (precum taninurile) care sunt foarte comuni la vin pot fi folositori pentru imbatranire si inflamatii, dupa cum s-a crezut ca pot combate radicalii liberi si ca pot scadea riscul cancerului atunci cand vinul este baut.

Vinoterapia mai este cunoscuta si pentru efectul de reducere a celulitei, imbunatatirea circulatiei si revitalizarea corpului datorita ingredientului sau cheie, care este uleiul din seminte de struguri. Istoria vinoterapiei

Potrivit publicatiei "New York magazine" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro