Ce datorii avem fata de tara? Despre obligatiile din fisa postului unui patriot, la Adevarul Live, de la 11.00

Ce datorii avem fata de tara? Despre obligatiile din fisa postului unui patriot, la Adevarul Live, de la 11.00

Raspund la aceste intrebari Calin Cotoi, lector universitar la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti, profesor de sociologie si antropologie, si Dan Panaet, cercetator al Centrului de Cercetare al Centrului de Etica Aplicata de la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, si jurnalist la Catavencii.

acum 96 luni (27 Nov 2014)

INTRA IN DISCUTIE si urmareste emisiunea in modulul Adevarul LIVE

Se apropie 1 decembrie 2014. A venit din nou momentul sa fim mandri ca suntem romani! Acum e vremea cea mai fecunda sa inghesuim prejudecati fudule, sa fluturam mituri si resentimente, sa facem parada cu salvari nationale si sa fim macar induiosati, daca nu chiar sa ne identificam cu acest fatalism romantic al propriului romanism. O sa fim, fara sa tinem seama de periodicitatea trairilor noastre, patrioti.

Totusi, implica acest romanism si o serie de obligatii? E de-ajuns sa platesti taxele si sa traversezi pe verde? Raspund la aceste intrebari Calin Cotoi, lector universitar la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti, profesor de sociologie si antropologie, si Dan Panaet, cercetator al Centrului de Cercetare al Centrului de Etica Aplicata de la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, si jurnalist la Catavencii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro