Ce culori se poarta primavara aceasta. Cum alegi hainele in functie de eveniment si de momentul din zi in care le porti

Ce culori se poarta primavara aceasta. Cum alegi hainele in functie de eveniment si de momentul din zi in care le porti

Pe langa trendul de lejer se merge anul acesta pe ideea de strengaresc, de tinute care sa ne faca sa ne simtim bine, sa fim veseli", mai spune Diana Sorea. Pot doar sa spun ca o culoare vie cum este portocaliul sau rozul merge la fel de bine la 18 ani, ca si la 50 de ani.

acum 49 luni (21 Feb 2016)

Noile colectii ale celebrilor designeri din strainatate, dar si ale creatorilor autohtoni dau tendintele in moda pentru sezonul de primavara-vara. Cat mai plin de viata pare a fi tendinta anului 2016.

"Pentru tinutele de zi lejere atunci cand iesim la plimbare sunt recomandate nuantele de galben intens spre mustar, roz casmir sau portocaliu cadmiu, un portocaliu mai lucios. Acesta culori sunt recomandate atat la tinutele de zi, cat si la rochiile de seara. Pentru tinutele de birou se recomnada ca ele sa fie combinate cu nuante mai reci cum ar cele de gri sau albastru", spune designerul Diana Sorea.

Se poarta si nuante mai reci

La moda vor fi in primavara aceasta si nuante mai reci, mai sobre. Si griul revine in forta insa culoarea aleasa este una stormy, adica asemanatoare cu norii care se pregatesc de furtuna", mai spune designerul.

Tinutele lejere si impremiurile vor fi la moda

Primavara aceasta se merge pe tinute lejere si materiale cat mai naturale. Pe langa trendul de lejer se merge anul acesta pe ideea de strengaresc, de tinute care sa ne faca sa ne simtim bine, sa fim veseli", mai spune Diana Sorea.

Nu va fie teama sa fiti indraznete

La noi in tara chiar daca incercam sa fim in pas cu moda, avem tendinta sa fim mai putini deschisi la nou, mai ales dupa o anumita varsta. Femeile de peste 40 sau 50 de ani sunt insa mai sobre si merg pe principiul ca nu se cuvine ca poarte culori tari sau imprimeuri mai indraznete. Pot doar sa spun ca o culoare vie cum este portocaliul sau rozul merge la fel de bine la 18 ani, ca si la 50 de ani. Doamnele trecute de prima tinerete pot fi la moda, pot fi elegante, pot purta culori vii la tinute potrivite varstei. Culorile vii ne pot chiar intinerii aspectul cu cativa ani", mai spune creatoare de moda. Trucurile infailibile practicate de designerii vestimentari

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro