Ce creste dorinta sexuala la femei: metode naturale pentru amplificarea libidoului

Ce creste dorinta sexuala la femei: metode naturale pentru amplificarea libidoului

Lipsa dorintei sexuale este o problema des intalnita in randul femeilor de toate varstele dintr-o varietate de motive, printre care si inaintarea in varsta, bolile cronice, stresul si anxietatea, potrivit " Harvard Health Publications". Ce creste dorinta sexuala la femei: cantitatea potrivita de alcool Un pahar cu vin este cantitatea perfecta de alcool de care ai nevoie pentru a-ti trezi simturile, conform specialistilor de la Mayo Clinic.

acum 68 luni (16 Apr 2015)

Lipsa dorintei sexuale este o problema des intalnita in randul femeilor de toate varstele dintr-o varietate de motive, printre care si inaintarea in varsta, bolile cronice, stresul si anxietatea, potrivit " Harvard Health Publications". Iata care sunt modalitatile naturale prin care poate fi crescut libidoul doamnelor:

Ce creste dorinta sexuala la femei: afrodisiace naturale Smochinele, bananele si avocado sunt doar cateva fructe care se regasesc pe lista afrodisiaticelor gasite in natura.

Ce creste dorinta sexuala la femei: efectele ciocolatei De-a lungul istoriei, ciocolata a fost un simbol al dorintei nu doar datorita gustului sa delicios, ci si pentru ca poate aduce beneficii in plan sexual. - Jurnalul Sud African de Nutritie Clinica), ciocolata elibereaza in organismul uman doua substante, serotonina si feniletilamina, care pot avea efecte afrodisiace si pot influenta buna dispozitie. Totusi, potrivit Jurnalului de Medicina Sexuala, efectele ciocolatei asupra sexualitatii sunt mai mult de ordin psihologic decat medical. O dieta nesanatoasa si lipsa exercitiilor fizice nu afecteaza doar imaginea de sine, ci si felul in care o femeie se bucura de sex.

Ce creste dorinta sexuala la femei: cantitatea potrivita de alcool Un pahar cu vin este cantitatea perfecta de alcool de care ai nevoie pentru a-ti trezi simturile, conform specialistilor de la Mayo Clinic.

Ce creste dorinta sexuala la femei: odihna si eliberarea de stres Stresul are efecte negative asupra vietii sexuale, mai ales in cazul femeilor. Cursurile de yoga, cititul sau orice alte activitati relaxante sunt cai bune de a "proteja" apetitul sexual. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro