Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Madonna si copiii ei, Lourdes, Rocco, David si Merci Citeste si: Canareata Mariah Carey se lupta cu fostul sot pentru bani Cantareata, in varsta de 56 de ani, a explicat ca fiecare dintre cei patru copii ai ei, Lourdes, Rocco, David si Merci reactioneaza diferit la muzica ei.

acum 70 luni (10 Mar 2015)

Faimoasa cantareata Madonna a marturisit ca fiica ei, Lourdes, este ingrozita de versurile explicite ale melodiilor sale, informeaza Daily Mail.

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Madonna si copiii ei, Lourdes, Rocco, David si Merci

Citeste si: Canareata Mariah Carey se lupta cu fostul sot pentru bani

Cantareata, in varsta de 56 de ani, a explicat ca fiecare dintre cei patru copii ai ei, Lourdes, Rocco, David si Merci reactioneaza diferit la muzica ei.

"De fiecare data cand lucrez la o melodie ca Holy Water sau S.E.X.

Madonna a recunoscut ca munca ei ii afecteaza uneori viata personala si ca uneori ii este greu sa reuseasca sa isi indeplineasca toate promisiunile.

"Cu cat ai mai multi copii, cu atat ai mai multe responsabilitati si trebuie sa iti gestionezi cu atentie timpul", a spus artista.

In luna ianuarie, Madonna a facut o calatorie cu familia in Malawi, de unde au fost adoptati cei mai mici copii, Mercy si David. Imi place sa vad ca se comporta atat de generos cu alti oameni, care nu fac parte din lumea lor", a mai spus Madonna.

Diva a fost casatorita cu Sean Penn, intre anii 1985 si 1989, si cu tatal lui Rocco, Guy Ritchie, intre anii 2000 si 2008. Insa, Madonna a avut si o relatie de doi ani, in perioada 1995 - 1997, cu Carlos Leon, tatal primului copil al artistei, Lourde.

Citeste si: Cantaretul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Madonna isi lanseaza miercuri cel de-al treisprezecelea album, Rebel Heart, la trei luni dupa ce un hacker i-a publicat ilegal pe internet cateva melodii.

Madonna a primit, de-a lungul timpului, sapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar si doua premii Oscar, "cel mai bun cantec original", pentru melodiile "Sooner or Later" si "You Must Love Me". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro