Ce contine programul de guvernare al PNL. Blaga vrea majoritate contra PSD

UPDATE 14.40: Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanti UPDATE 13.45 Liderii PNL au sustinut necesitatea unui program de guvernare care sa puna bazele pentru un cod fiscal de mai lunga durata decat cel actual si care sa dezvolte clasa de mijloc.

acum 93 luni (28 Feb 2015)

UPDATE 14.40: Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanti

UPDATE 13.45 Liderii PNL au sustinut necesitatea unui program de guvernare care sa puna bazele pentru un cod fiscal de mai lunga durata decat cel actual si care sa dezvolte clasa de mijloc.

Cu ocazia lansarii Programului de guvernare elaborat sub coordonarea premierului din umbra al PNL, Catalin Predoiu, cei doi co-presedinti, Blaga si Alina Gorghiu, sustin ca de astazi lanseaza oficial invitatia tuturor partidelor parlamentare sa ia la cunostinta despre ceea ce propun liberalii si sa se alature proiectului, conform B1.ro.

Citeste si Program guvernare PNL: TVA de 19%, plafonarea CAS la 16%, eliminarea supra-accizei pe carburanti

"Ii invitam pe toti cei care cred ca a venit vremea unui nou guvern, a unui nou proiect sa ni se alature intr-o noua majoritate care sa inlature de la putere a PSD", a spus Vasile Blaga.

Citeste si Citeste si Predoiu: Autrostrada Sibiu - Pitesti este o prioritate si trebuie realizata

"Este o invitatie pentru toate fortele politice sa incepem un nou ciclu in conformitate cu programul lansat si asumat de presedintele Klaus Iohannis", a spus si Alina Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro