Ce consuma octogenarii pentru longevitate: descoperire interesanta a unui cercetator

Ce consuma octogenarii pentru longevitate: descoperire interesanta a unui cercetator

Conform oamenilor de stiinta, persoanele care au consumat aproximativ doua pahare de bere sau vin pe zi au inregistrat cu 18% mai putine riscuri de a suferi o moarte prematura.

acum 28 luni (19 Mar 2018)

Dr. Claudia Kawas, specialist in neurologie de la Universitatea din California, a vorbit la conferinta anuala a Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintelor din Texas despre cercetarea pe care a efectuat-o in ultimii 15 ani, scrie The Independent.

Conform oamenilor de stiinta, persoanele care au consumat aproximativ doua pahare de bere sau vin pe zi au inregistrat cu 18% mai putine riscuri de a suferi o moarte prematura. Mai mult, 15-45 de minute de activitate fizica zilnica reduc cu 11% riscul de deces.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Northwestern din Chicago au efectuat un studiu care a avut in prim plan memoria persoanelor cu varsta peste 80 de ani. Conform acestora, neuronii sunt un tip de celula care se crede ca sporeste viata sociala, ceea ce ar putea, la randul sau, sa ajute o persoana sa treaca de 90 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro