Ce "confidente" a facut Dragnea presei despre discutia cu Basescu de la receptia de 1 Decembrie

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

acum 68 luni (2 Dec 2014)

Premierul Victor Ponta i-a cerut, marti, presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, sa le faca jurnalistilor "confidente" despre discutia pe care acesta a avut-o cu seful statului, Traian Basescu, la receptia dedicata Zilei Nationale.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat insa ca ar fi avut o discutie cu seful statului la receptia de la Cotroceni dedicata Zilei Nationale, relateaza Mediafax. Dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am iesit afara la masina si am plecat. Am mers la Cotroceni cu domnul Dancu, tot cu el am plecat.

El a precizat ca a mers la receptia de la Cotroceni din partea Guvernului si ca nu a fost singurul social-democrat prezent, la reuniune luand parte si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Am fost la Cotroceni, am vrut sa ma asigur ca pana la urma domnul Traian Basescu o sa plece, si o sa plece.

Intrebat daca il va exclude Victor Ponta din PSD pentru ca s-a pozat cu presedintele Basescu, Dragnea a raspuns, in gluma: "Eu stiu?

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro