Ce condamnare a primit tanarul care si-a injunghiat bunica de 60 de ori

Ce condamnare a primit tanarul care si-a injunghiat bunica de 60 de ori

Constantina Dinu, o batrana de 67 de ani din localitatea Zamfiresti, comuna Galbenu, a fost lovita de nu mai putin de 60 de ori cu un cutit si lasata sa moara in agonie. Dupa descoperirea hainelor si obiectelor de incaltaminte murdare de sange, la locuinta inculpatului, acesta a inteles sa adopte o atitudine nu numai nesincera, ci lipsita de logica, atitudinea sa necooperanta dovedind tocmai lipsa regretului si dispretul fata de normele de convietuire sociala", sustin procurorii.

acum 71 luni (19 Apr 2017)

Comunitatea din judetul Braila a fost zguduita in decembrie 2015 de o crima comisa cu o cruzime iesita din comun. Constantina Dinu, o batrana de 67 de ani din localitatea Zamfiresti, comuna Galbenu, a fost lovita de nu mai putin de 60 de ori cu un cutit si lasata sa moara in agonie.

"A lovit-o in mod repetat cu un obiect taietor-intepator, provocandu-i un soc hemoragic, consecinta unor plagi taiate si injunghiate superficiale si profunde, unele penetrante in cavitatile toracica si abdominala, cu leziune cardiaca partiala, leziuni pulmonare, leziune splenica si de colon descendent, care au condus in mod direct si neconditionat la decesul acesteia", au precizat medicii legisti.

"Inculpatul a savarsit agresiunea depasind cu mult gradul de violenta necesar suprimarii vietii victimei in varsta de 67 de ani. Dupa descoperirea hainelor si obiectelor de incaltaminte murdare de sange, la locuinta inculpatului, acesta a inteles sa adopte o atitudine nu numai nesincera, ci lipsita de logica, atitudinea sa necooperanta dovedind tocmai lipsa regretului si dispretul fata de normele de convietuire sociala", sustin procurorii. Batrana l-a tratat intotdeuna ca pe cineva din familie, dar pentru tanar nu a contat acest lucru, dovada ca a injunghiat-o de nu mai putin de 60 de ori.

Si una dintre persoanele chemate sa depuna marturie in legatura cu cele intamplate a ajuns in boxa acuzatilor pentru marturie mincinoasa, fiind vorba de Petre Marius Daniel, in conditiile in care nu a "spus tot ce stie in legatura cu imprejurarile esentiale cu privire la care a fost intrebat privind identitatea autorului omorului, desfasurarea agresiunii, imbracamintea victimei, numarul mare de lovituri de cutit si mobilul autorului", dupa cum s-a retinut in rechizitoriu.

Pe 20 martie, Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe Madalin Dinu la 24 de ani de inchisoare pentru violare de domiciliu, tentativa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro