Ce concerte vedeti in aprilie

Apocalyptica, grup ce sarbatoreste 20 de ani de la lansarea albumului de debut "Plays Metallica by 4 cellos" cu un turneul special care ajunge in Romania pe 6 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, propune un show de 135 de minute, structurat in doua parti. Biletele au preturi de 70, 99 si 135 de lei, pana pe 15 martie, de 90, 120 si 150 de lei, pana la 29 aprilie, si de 100, 140 si 170 de lei, in ziua concertului potrivit news.ro.

acum 72 luni (1 Apr 2017)

Artisti din Finlanda, Romania, Australia, Statele Unite, Cuba si Italia concerteaza, in luna aprilie, la Bucuresti. Apocalyptica si Phoenix marcheaza implinirea mai multor decenii de la debut, Parkway Drive, Pink Martini si Gregory Porter isi prezinta cele mai noi albume, in timp ce Omara Portuondo, Gianna Nannini si Natalie Imbruglia isi trec in revista carierele scrie news.ro.

Apocalyptica, grup ce sarbatoreste 20 de ani de la lansarea albumului de debut "Plays Metallica by 4 cellos" cu un turneul special care ajunge in Romania pe 6 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, propune un show de 135 de minute, structurat in doua parti. Biletele pentru concert sunt disponibile la preturile de 99, 115, 149 si 230 de lei. In ziua evenimentului, ele vor costa 110, 130, 160 si 250 de lei, in functie de locul ocupat in sala.

Formatia romaneasca Phoenix implineste 55 de ani si, pe 19 aprilie, ii sarbatoreste printr-un concert la Arenele Romane din Capitala. Pe scena vor urca invitati speciali, muzicieni cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului si care au influentat muzica romaneasca, precum Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton) si Tavi Iepan (Rezident Ex). Biletele pot fi cumparate de pe site-ul ambilet.ro si de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9), la diverse categorii de preturi: primele 250 de bilete - 75 lei, urmatoarele 250 de bilete - 90 lei, iar pretul celor ramase va fi de 120 de lei.

Grupul australian metalcore Parkway Drive va concerta la Arenele Romane din Bucuresti pe 20 aprilie, unde isi va prezenta cel mai nou album, "Ire", iar biletele sunt disponibile la pretul de 90 de lei. La evenimentul din Capitala vor participa si trupele americane Stick To Your Guns si Darkest Hour, iar in seara evenimentului, biletele vor costa 110 lei.

Pink Martini revine la Bucuresti cu doua concerte -... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro