Ce compusi ar trebui sa regasim pe eticheta produselor bio pentru protectia solara

Ce compusi ar trebui sa regasim pe eticheta produselor bio pentru protectia solara

Filtre solare fizice Produsele de protectie solara care folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan si Oxidul de Titan, permit o protectie activa si in conditii de siguranta.

acum 50 luni (12 Jun 2018)

Daca in vara asta visezi la o piele stralucitoare, dar protejata, hranita si hidratata, ia aminte la ce produse de protectie solara sa apelezi. Ceaiul, indiferent ca e rosu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale si antioxidanti care face pielea mai fina si mai ferma.

Uleiuri pretioase

Complexul nutritiv compus din ulei de masline, ulei de argan si unt de Shea hraneste si hidrateaza in profunzime pielea. Uleiul de argan organic elibereaza antioxidanti puternici pentru o protectie suplimentara, remineralizeaza pielea, o hraneste si ii un aspect neted si suplu; Untul de Shea exercita o functie nutritiva, de tonifiere si o actiune emolienta. Complex Anti-imbatranire - produs prin combinarea uleiului de masline, a coriandrului si a piperului negru efectueaza o actiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulati de expunerea la soare.

Filtre solare fizice

Produsele de protectie solara care folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan si Oxidul de Titan, permit o protectie activa si in conditii de siguranta. Extractul de Pruna Kakadu este bogat in vitamina C, obtinuta prin procesul de osmoza. "Asadar aceasta este pura, stabila si activa, iar in asociere cu extractul de Acerola, creste exponential eficienta acesteia", ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro