Ce cauzeaza caderea parului la femei si cum poate fi tratata?

Ce cauzeaza caderea parului la femei si cum poate fi tratata?

Sa pierzi putin par in fiecare zi este normal pentru ca este un semn ca organismul este sanatos si are capacitatea de al regenera. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si sa imbunatateasca abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos care este mai putin predispus ruperii si caderii.

acum 85 luni (25 Aug 2016)

Sa pierzi putin par in fiecare zi este normal pentru ca este un semn ca organismul este sanatos si are capacitatea de al regenera. Cand motivul pierderii parului este mostenirea genetica, este bine de stiut ca aceasta este ireversibila. Cand problema este provocata de factori mai comuni precum dezechilibrul hormonal, stres si anxietate, lipsa unor nutrienti din organism, nasterea, aceasta este tratabila si caderea este doar temporara.

Cu toate acestea, si in aceste cazuri pierderea parului poate deveni permanenta si ireversibila daca nu se trateaza din timp. Tocmai pentru ca produsele pentru par au o contributie mare in mentinerea si restabilirea sanatatii parului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare de produse pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fara prescriptie medicala. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si sa imbunatateasca abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos care este mai putin predispus ruperii si caderii. Linia de produse destinata caderii parului si stimularii cresterii acestuia include si singurele servetele umede tratament de pe piata menite sa curete, sa hraneasca si sa mentina prospetimea scalpului pe toata durata zilei.

Exista o multime de produse care pretind ca vor face ca parul sa-si recapete vitalitatea si elasticitatea, insa putine contin ingredientele care ajuta intr-adevar la stoparea caderii acestuia. Complexul bioactiv Procapil (o combinate de trei substante active: biotinoyl tripetide-1, care stimuleaza metabolismul celular, apigenin, care imbunatateste micro-circulatia si acidul oleanolic, care inhiba 5a-reductaza) este unul dintre acestea si se regaseste si in produsele Rekze Laboratories. Testele clinice au aratat ca acest ingredient este foarte eficient in oprirea caderii parului si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro