Ce carti poate aduce Mos Nicolae copiilor nostri. "Harti, o calatorie prin tarile, marile si culturile lumii"

Ce carti poate aduce Mos Nicolae copiilor nostri.

Antologia de fata, alcatuita chiar din intrebari trimise de copii la care raspund specialisti din diverse domenii: oameni de stiinta, muzicieni, sportivi, vedete de televiziune, e un colac de salvare pentru toti cei care se simt coplesiti de curiozitatea si inventivitatea celor mici.

acum 88 luni (4 Dec 2016)

O calatorie prin tarile, marile si culturile lumii", de Daniel Mizielinski si Aleksandra Mizielinska, copiii vor descoperi lumea intreaga intr-un atlas exceptional. Aceasta colectie de 52 de harti bogat ilustrate prezinta nu doar geografia lumii, ci si locurile cele mai frumoase, animalele si plantele, sarbatorile si evenimentele culturale, oamenii de seama si o multime de alte lucruri interesante din fiecare tara. M-am ospatat la banchetele celtilor, m-am luptat cu persii, am facut negot cu regii africani, am admirat picturile pe stanca ale aborigenilor, am construit temple marete si am participat la tot felul de ritualuri stravechi", spune Jo Nelson, autorea cartii "Historium", publicata de Editura Humanitas.

Albumul, cu ilustratii de Richard Wilkinson, descrie o uimitoare colectie, de peste 130 de vestigii arheologice, din care copiii vor afla cum traiau popoarele vechi si vor descoperi extraordinarele obiecte ramase de la ele.

Si multe alte intrebari mari de la cei mici la care raspund specialistii", in sfarsit, cei mici primesc raspunsuri la cele mai mari intrebari ale lor. Antologia de fata, alcatuita chiar din intrebari trimise de copii la care raspund specialisti din diverse domenii: oameni de stiinta, muzicieni, sportivi, vedete de televiziune, e un colac de salvare pentru toti cei care se simt coplesiti de curiozitatea si inventivitatea celor mici. Volumul cuprinde si o serie de teste, prin care, singuri sau impreuna cu parintii, copiii isi pot masura fortele. Ce te faci cand copiii te asalteaza cu intrebari care mai de care mai nastrusnice: De ce au zebrele dungi?

Si, ca sa fie si mai atragatoare pentru mintile iscoditoare, aceasta carte cuprinde si o serie de teste, prin care, singuri sau impreuna cu parintii, copiii isi pot masura fortele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro