Ce "carti" joaca Pro TV in aceasta vara: productiile proprii, asul din maneca

Ce

"Vara se joaca la Pro TV", anunta postul de televiziune condus de lituanianul Aleksandras Cesnavicius din decembrie 2013. La Pro TV, Marcel Radu va fi responsabil cu strategia de dezvoltare a retelei de celebritati si managementul portofoliului actual de vedete si cu negocierea si conformitatea contractelor celebritatilor Pro TV. Ma voi folosi de toata experienta acumulata in timpul celor 11 ani de televiziune si voi continua sa dezvolt si sa consolidez portofoliul de vedete Pro TV. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu,Bebe Cotimanis FOTO Pro TV Mihaela Radulescu, "The Bad Lady" si succesul "Romanii au talent" "Dincolo de cifre, brand-urile Pro TV au si o alta latura, mai putin cantitativa si mai mult calitativa", a spus Andi Moisescu. Noutati din viata vedetelor, informatii utile, retete delicioase, tratamente de infrumusetare, dar si trenduri si subiecte de lifestyle se vor gasi pe agenda celor patru gazde ale emisiunii, care vor avea alaturi si invitati surpriza impreuna cu care vor comenta subiectul zilei. Ruby si Dorian Popa, Doinita Oancea si Majda Yolo sunt doua dintre echipele care vor face fata provocarilor din "Super Trip", noul reality-show de la Pro TV, ce va fi difuzat in aceasta vara si va fi prezentat de actorul Andi Vasluianu.

acum 87 luni (7 Jul 2015)

"Vara se joaca la Pro TV", anunta postul de televiziune condus de lituanianul Aleksandras Cesnavicius din decembrie 2013. Productiile locale, precum "Romanii au talent" - care s-a bucurat de cel mai bun sezon in 2015 -, "Sunt celebru, scoate-ma de aici" si "Ferma vedetelor", au fost principalele ingredintele care au asigurat reteta succesului. Totodata, in ciuda numeroaselor comentarii negative, prezenta Mihaelei Radulescu in juriul emisiunii "Romanii au talent", alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, s-a dovedit a fi mai mult decat benefica pentru Pro TV.

In utlima perioada, postul condus de Alekandras Cesnavicius "a cautat sa intareasca zona de prime-time, dar, in acelasi timp, a optimizat si productiile din timpul zilei", dupa cum a a explicat directorul de marketing al postului, Lucia Antal.

Dintre productiile deja consacrate, "Las Fierbinti", "Romania, te iubesc", "Lectii de viata" si "MasterChef" sunt emisiunile care vor continua, cu siguranta, la Pro TV. Cesnavicius nu a negat nici posibilitatea unui nou sezon din "Sunt celebru, scoate-ma de aici", insa continuarea show-ului din jungla este inca la stadiu de discutii. "In televiziune trebuie sa dai dovada de curaj in fiecare zi"

Pentru Aleksandras Cesnavicius, Pro TV-ul este al cincilea post de televiziune pe care il conduce, insa este "cel mai mare dintre toate". Desi se afla la carma postului din Pache Protopopescu numai de un an si jumatate, Cesnavicius a invatat "gusturile" romanilor. Astfel, pentru viitorul apropiat, directorul general al Pro TV isi propune sa conduca o televiziune cu cat mai multe productii proprii, iar "vanatoarea" de vedete nu va inceta niciodata, portofoliul fiind "intotdeauna intarit". Marcel Radu are o experienta de peste 11 ani in televiziune, o cunoastere solida a pietei, dar si o intelegere a oportunitatilor si intereselor celebritatilor, pe care le-a aprofundat in ultimii doi ani ca Talen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro