Ce cadouri sa nu le faceti niciodata iubitelor sau sotiilor. Topul cele mai neinspirate alegeri facute la magazin

Ce cadouri sa nu le faceti niciodata iubitelor sau sotiilor. Topul cele mai neinspirate alegeri facute la magazin

Alegerea unui cadou depinde de buget, dar si de inspiratie. "Nu oferiti niciodata unei femei articole de uz casnic, de la filtre cafea, fier de calcat, tot felul de oale, cratite sau pahare. Daca persoana iubita este una practica puteti sa ii oferiti vouchere de cumparaturi in magazinul preferat, alaturi de o cina romantica de exemplu", mai spune psihologul.

acum 57 luni (29 Oct 2016)

Alegerea unui cadou depinde de buget, dar si de inspiratie. Un cadou trebuie sa spuna ca ati pus suflet, ca ati fost atent la ce ii place unei femei. De aceea, sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le evitati.

"Nu oferiti niciodata unei femei articole de uz casnic, de la filtre cafea, fier de calcat, tot felul de oale, cratite sau pahare. In cazul cuplurilor casatorite astfel de daruri sunt lucruri de nevoie in casa si nu un cadou doar pentru femeie. De aceea nu le cumparati de ziua sotiei sau iubitei, de Craciun sau la aniversari", spune spihologul Ana Maria Rusizan. "Chiar daca este mai simplu si practic din punct de vedere al unui barbat nu oferiti bani femeii din viata dumnoavoastra. Daca este vorba despre iubita va interpreta, se va simti ieftina indiferent de suma pusa in plicul cu felicitarea. Daca este deja sotia dumneavoastra isi va da seama ca nu v-ati straduit sa-i oferiti ceva ce ii place. Daca persoana iubita este una practica puteti sa ii oferiti vouchere de cumparaturi in magazinul preferat, alaturi de o cina romantica de exemplu", mai spune psihologul.

Atentie la haine si cosmetice

Mare atentie trebuie si atunci cand oferiti obiecte de imbracaminte. Poate arata ca insa sunteti atras de ea si o considerati o femeie sexi. Nici hainele nu sunt o alegere prea inspirata mai ales daca nu sunteti siguri de preferinte si mai ales de marime. "Nu cumparati pentru persoana iubita acele casete care contin spray, crema, lotiuni de corp si tot felul de astfel de lucruri.

Cadouri care nu dau gres

Exista insa si cadouri cu care nu veti da gres. O cina romantica poate spune mai mult decat 100 de cadouri. O excursie este si ea un cadou potrivit, dar totul depinde si de buget. De asemenea o zi la SPA, o zi de relaxare doar pentru ea va fi apreciata. Biletele de la un spectacol de teatru, opera sau la concertul formatiei prefetate sunt un cadou bun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro