Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Insulele grecesti, Antalya, dar si coasta de sud a Portugaliei, sunt destinatii pentru care romanii aloca un buget mediu de 550 de euro de persoana, conform unei analize realizate de agentia de turism Paravion. Cele mai scumpe pachete, in Antalya Potrivit acestuia, bugetul mediu alocat de romani pentru vacantele in strainatate din aceasta vara se ridica la aproximativ 550 de euro de persoana, pret care include biletul de avion cu taxe de aeroport, 7 nopti de cazare cu demipensiune, pentru sejururile in Grecia, sau 7 nopti de cazare in regim all inlcusive la hotelurile de patru stele din Turcia.

acum 97 luni (26 May 2016)

Insulele grecesti, Antalya, dar si coasta de sud a Portugaliei, sunt destinatii pentru care romanii aloca un buget mediu de 550 de euro de persoana, conform unei analize realizate de agentia de turism Paravion.

Cele mai solicitate pachete sunt cele cu zboruri charter, rezervate de 80% dintre turistii care isi petrec vacanta in strainatate, potrivit datelor Paravion, cea mai mare agentie de turism online la nivel local si una dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est.

Statiunile deja consacrate pentru concediile de vara, precum Creta, Rhodos, Zakynthos sau Antalya, sunt, in cotinuare, cele mai cautate de romani. Pentru acest sezon estival am inregistrat o crestere de aproximativ 40% pe segmentul vanzarilor de vacante in strainatate, fata de anul trecut. De cele mai multe ori, turistii romani asteapta ofertele last minute, iar acum rezerva doar cei care stiu exact cand pot pleca in concedii si pentru cat timp", spune Remus Visan, Directorul General al agentiei de turism. Cele mai scumpe pachete, in Antalya

Potrivit acestuia, bugetul mediu alocat de romani pentru vacantele in strainatate din aceasta vara se ridica la aproximativ 550 de euro de persoana, pret care include biletul de avion cu taxe de aeroport, 7 nopti de cazare cu demipensiune, pentru sejururile in Grecia, sau 7 nopti de cazare in regim all inlcusive la hotelurile de patru stele din Turcia.

In topul celor mai scumpe pachete turistice in strainatate vandute de agentia amintita pentru acest sezon se afla un sejur in Antalya, la pretul de 1.750 de euro de persoana, care include 7 nopti de cazare in regim ultra all inclusive la hotelul Regnum Carya Golf Spa Resort, clasificat la cinci stele. Sejurul costa 1.520 de euro de persoana si include bilet de avion, in regim charter, si 7 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de cinci stele. Cei care au vrut sa isi rezerve un sejur in Costa Brava au p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro