Ce boli ale organelor interne sunt semnalate de durerea de coloana

Ce boli ale organelor interne sunt semnalate de durerea de coloana

Stiai ca aproximativ 70% din cazurile de dureri de cap sunt cauzate de problemele la nivelul coloanei vertebrale? Daca ti se intampla periodic sa resimti furnicaturi sau anumite dureri la nivelul membrelor superioare, ar trebui sa te indrepti catre zona cervicala, in primul rand sa constientizezi pozitia in care stai si sa consulti un specialist pentru a preveni si alte probleme.

acum 63 luni (7 Dec 2017)

Stiai ca aproximativ 70% din cazurile de dureri de cap sunt cauzate de problemele la nivelul coloanei vertebrale?

Coloana vertebrala reprezinta practic un punct de ancorare pentru toate celelalte componente ale organismului uman, fiind axul central al structurii fizice, starea sa de sanatatea rasfrangandu-se asupra intregului organism. Disfunctiile unui disc intervertebral

Coloana vertebrala este o structura rezistenta si totodata flexibila ce permite mobilitatea corpului, sustinand atat capul cat si corpul, in alcatuirea careia se regasesc 33-34 de vertebre, intre ele existand discuri intervertebrale care contribuie la amortizarea socurilor.

Daca ti se intampla periodic sa resimti furnicaturi sau anumite dureri la nivelul membrelor superioare, ar trebui sa te indrepti catre zona cervicala, in primul rand sa constientizezi pozitia in care stai si sa consulti un specialist pentru a preveni si alte probleme.

Afla pe Clicksanatate.ro ce afectiuni sunt indicate de durerile de spate!

Sfecla rosie te scapa de durerea in gat

Cum sa atenuezi durerile hemoroidale ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro