Ce avantaje si dezavantaje are fiecare metoda de epilat

Ce avantaje si dezavantaje are fiecare metoda de epilat

Ceara de epilat Epilarea cu ceara este una din cele mai complexe metode de indepartare a parului nedorit, dar cu efecte durabile. Se aplica ceara in sensul de crestere al firelor de par, in strat uniform, si se indeparteaza cu miscari ferme, in sensul opus.

acum 86 luni (22 May 2017)

Ceara de epilat

Epilarea cu ceara este una din cele mai complexe metode de indepartare a parului nedorit, dar cu efecte durabile. Ceara de unica folosinta este mai igienica, insa are un pret mai ridicat decat cea care se poate refolosi. Trebuie sa respecti instructiunile de pe ambalaj, in functie de alegerea pe care o faci, insa in mare principiul este acelasi. Se aplica ceara in sensul de crestere al firelor de par, in strat uniform, si se indeparteaza cu miscari ferme, in sensul opus. Pielea trebuie sa fe curata si uscata inainte de epilare, iar dupa se folosesc creme hidratante calmante, evitandu-se expunerea la soare in urmatoarele 24 de ore, pentru a preveni iritatiile. Spuma si crema depilatoare

Spuma este o alternativa mai blanda, riscul ca pielea sa se irite fiind mult mai mic. Se intinde uniform cantitatea specificata in instructiunile de folosire, se lasa sa actioneze timpul indicat, apoi se clateste cu apa calduta. Crema este, la fel ca spuma, usor de folosit, are un pret accesibil, si nu provoaca nici un fel de durere. Testeaza produsul inainte de folosire, pe o portiune mica de piele. Dezavantajul ei consta in faptul ca parul creste destul de rapid si poate deveni mai aspru daca produsul este folosit un timp indelungat.

Descopera avantajele si dezavantajele fiecarei metode de epilat pe www.clickpentrufemei.ro

Trucuri care garanteaza o epilare perfecta in zona intima

Metode de epilare definitiva ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro