Ce audienta au inregistrat Globurile de Aur 2017: cifre in crestere fata de 2015. Prezentatorul galei, criticat de presa

Audiente in crestere dupa declinul ultimilor ani Transmisiunea celei de-a 74-a gale a Globurilor de Aur, realizata in noaptea de duminica spre luni de postul NBC, detinut de grupul Comcast, a depasit audienta galei din 2016, dupa doi ani de declin in ceea ce priveste popularitatea acestui show in randul telespectatorilor americani, potrivit datelor comunicate de compania Nielsen. Critici la adresa lui Jimmy Fallon: "Aproape afon" In calitatea sa de prezentator principal al galei Globurilor de Aur 2017, Jimmy Fallon si-a facut si mai multi prieteni in randul telespectatorilor, insa nu si in randul presei americane, ai carei reprezentanti au spus ca le-a lipsit "ascutimea" glumelor facute de fostii prezentatori ai evenimentului din ultimii ani, precum britanicul Ricky Gervais si duoul de actrite de comedie Tina Fey si Amy Poehler.

acum 61 luni (10 Jan 2017)

Audiente in crestere dupa declinul ultimilor ani

Transmisiunea celei de-a 74-a gale a Globurilor de Aur, realizata in noaptea de duminica spre luni de postul NBC, detinut de grupul Comcast, a depasit audienta galei din 2016, dupa doi ani de declin in ceea ce priveste popularitatea acestui show in randul telespectatorilor americani, potrivit datelor comunicate de compania Nielsen.

Show-ul de duminica seara, ce a avut o durata de trei ore, a adus in fata micilor ecrane peste 20 de milioane de telespectatori, in crestere cu 8% fata de gala din 2016.

Pentru publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cel mai apreciat de companiile de publicitate, audienta a crescut cu 2 procente fata de anul trecut.

Aceasta crestere din 2017 s-a produs dupa un an in care audientele principalelor gale de decernare a unor premii din industria de divertisment, inclusiv galele Oscar, Grammy si Primetime Emmy, au inregistrat scaderi fata de anul anterior. Critici la adresa lui Jimmy Fallon: "Aproape afon"

In calitatea sa de prezentator principal al galei Globurilor de Aur 2017, Jimmy Fallon si-a facut si mai multi prieteni in randul telespectatorilor, insa nu si in randul presei americane, ai carei reprezentanti au spus ca le-a lipsit "ascutimea" glumelor facute de fostii prezentatori ai evenimentului din ultimii ani, precum britanicul Ricky Gervais si duoul de actrite de comedie Tina Fey si Amy Poehler.

Prestatia lui Jimmy Fallon a fost afectata de o defectiune tehnica inca de la inceputul galei, dupa ce teleprompterul s-a defectat la doar cateva secunde dupa ce prezentatorul a urcat pe scena.

Revista "Variety" a scris ca Jimmy Fallon, care a facut cateva glume despre Donald Trump, l-a imitat pe actorul Chris Rock si a glumit pe seama esecului suferit de Mariah Carey in timpul recitalului de Revelion, a avut un inceput de show f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro