Ce audienta a avut primul episod Las Fierbinti scris de actorul Adrian Vancica, interpretul lui Celentano

Ce audienta a avut primul episod Las Fierbinti scris de actorul Adrian Vancica, interpretul lui Celentano

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, episodul scris de actorul Adrian Vancica a fost urmarit, la nivel national, de peste 2 milioane de romani pe minut, Pro TV avand cifre de audienta mult mai mari decat al doilea post clasat. Aproape 600.000 de telespectatori cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au urmarit episodul de joi al serialului de la Pro TV, aproape de doua ori mai multi decat cei care au preferat Antena 1.

acum 92 luni (28 Oct 2016)

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, episodul scris de actorul Adrian Vancica a fost urmarit, la nivel national, de peste 2 milioane de romani pe minut, Pro TV avand cifre de audienta mult mai mari decat al doilea post clasat.

De asemenea, cifrele inregistrate de "Las Fiebrinti" au fost mai mari chiar si decat meciul Foresta-Steaua, pe care Pro TV l-a difuzat imediat dupa serial.

Pe intervalul serialului (20.25-21.25), 2,041 milioane de romani au urmarit primul episod scris de Vancica, locul doi fiind ocupat de Kanal D, cu 700.000 de telespectatori mai putini decat Pro TV, scrie Paginademedia.ro.

La orase, Las Fierbinti a fost urmarit de putin peste un milion de persoane, locul al doilea revenind de aceasta data postului Antena 1, care a avut cu 400.000 de privitori mai putin.

Aproape 600.000 de telespectatori cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au urmarit episodul de joi al serialului de la Pro TV, aproape de doua ori mai multi decat cei care au preferat Antena 1.

Actorii Adrian Vancica si Mihai Bobonete fac parte, printre altii, din noua echipa de scenaristi a serialului, dupa ce Mimi Branescu a renuntat la proiect, la fel cum a facut si sotia acestuia, Mirela Opriso, care o juca pe Aspirina. A scris, de exemplu, un episod intreg in versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra si cu glume. Actorul a mai spus ca pana acum nu a mai contribuit la scenariu: "Eu am facut partea mea de actorie. Si acum astept chemarea lui in orice va face, pentru ca este clar ca Mimi Branescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fara sa luam in calcul calitatile lui de actor. De acum incolo, merg pe mana lui Dragos Buliga, regizorul si producatorul acestui serial, pentru daca scenariile nu vor fi asa reusite, nici nu cor intra in filmare. El stie cel mai bine ce da bine si ce nu pentru proiect", a declarat si Mihai Bobonete pentru aceeasi sursa cita... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro