Ce au gasit anchetatorii in telefonul romanului anchetat pentru ca a violat si ucis o tanara in Belgia. S-a filmat alaturi de victima aflata in agonie

La data de 26 iunie 2017, la ora 13.20, in urma investigatiilor facute de politistii suceveni, pe raza orasului Salcea a fost gasit urmaritul international Alexandru Caliniuc, in varsta de 23 de ani, din localitate. Acesta este acuzat ca la data de 22 ianuarie 2017 ar fi sugrumat o tanara in varsta de 27 de ani pe o plaja din nordul Belgiei, nu inainte de a o abuza sexual pe belgianca.

acum 72 luni (11 Oct 2017)

Anchetatorii belgieni au gasit in telefonul lui Caliniuc o filmare in care individul apare alaturi de victima sa aflata in agonie. Anchetatorii au aratat ca urme de sperma ce proveneau de la Caliniuc au fost descoperite pe trupul neinsufletit al Sofiei, sugerand ca acesta ar fi violat-o pe belgianca inainte de a o omori.

Conform autopsiei, belgianca a murit in noaptea de 21 spre 22 ianuarie 2017, avand un plaman plin de nisip.

Imaginile de pe camerele de filmat il plaseaza pe Alexandru Caliniuc timp de cateva ore in preajma locului in care a fost descoperit corpul neinsufletit al belgiencei.

Extradat in Belgia pentru omor

La mijlocul lunii iulie 2017, Alexandru Caliniuc, tanarul de 23 de ani din orasul Salcea acuzat ca ar fi omorat o belgianca, a fost transportat din Arestul IPJ Suceava catre Aeroportul Otopeni pentru a fi extradat in Belgia.

La data de 26 iunie 2017, la ora 13.20, in urma investigatiilor facute de politistii suceveni, pe raza orasului Salcea a fost gasit urmaritul international Alexandru Caliniuc, in varsta de 23 de ani, din localitate. Pe numele lui Caliniuc, autoritatile belgiene au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunii de omor.

Acesta este acuzat ca la data de 22 ianuarie 2017 ar fi sugrumat o tanara in varsta de 27 de ani pe o plaja din nordul Belgiei, nu inainte de a o abuza sexual pe belgianca.

Alte stiri pe aceasta tema:

Roman extradat in Belgia pentru violarea si uciderea unei tinere de 27 de ani. Detaliile crimei oripilante au socat opinia publica

Tatal suceveanului acuzat de crima in Belgia: "Mi-a spus ca nu are ce sa recunoasca, pentru ca nu a omorat pe nimeni"

Suceveanul care a oripilat opinia publica din Belgia dupa ce a sugrumat o tanara pe o plaja. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro