Ce au facut liderii politici de Paste

Ce au facut liderii politici de Paste

Pe de alta parte, presedintele PSD Liviu Dragnea a participat la Slujba de Inviere de la Manastirea din Sinaia insotit de iubita sa Irina Tanase, de fiul sau Valentin si de prietena acestuia.

acum 33 luni (9 Apr 2018)

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Sibiu, alaturi de sotia sa, la slujba care marcheaza o saptamana de la Pastele Catolic. Celalalt lider al Executivului, prim-ministrul Viorica Dancila, a preferat sa lase un simplu mesaj pe pagina sa de Facebook, facand apel la unitatea romanilor.

Pe de alta parte, presedintele PSD Liviu Dragnea a participat la Slujba de Inviere de la Manastirea din Sinaia insotit de iubita sa Irina Tanase, de fiul sau Valentin si de prietena acestuia. Acestia au incercat sa evite atat aglomeratia, cat si presa, cu toate ca reporterii au vrut sa ia declaratii de la presedintele Camerei Deputatilor, dar acesta nu a fost de acord. Paste fericit!", a fost urarea facuta de Orban, celmai probabil dintr-un colt de natura din apropierea localitatii Moeciu, judetul Brasov, loc unde liberalul a anuntat ca va isi va petrece sarbatorile pascale alaturi de mai multi membri ai familiei sale.

Nu in ultimul rand, liderul USR, Dan Barna, a mers la slujba de Inviere intr-o localitate din judetul Alba, "in inima Apusenilor", dupa cum singur a punctat pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro