Ce ati cautat la Campionatul European?

Ce ati cautat la Campionatul European?

Amintiri cu Adrian Ilie Mi-era dor de Lyon si de "Stade de Gerland", fosta casa a lui Olympique, stadionul pe care, la Coupe du Monde 1998, am invins Columbia cu 1-0, prin golul de generic tv al lui Adrian Ilie.

acum 43 luni (20 Jun 2016)

Nationala Romaniei a fost invinsa, aseara, de Albania, scor 0-1, si a ratat calificarea in "optimi". Mai mult, "tricolorii" au incheiat Grupa A pe ultima pozitie a clasamentului

,,Stade de Lyon" n-a fost plin aseara. Francezii au preferat un pahar de vin si televizorul comutat pe meciul de la Lille, unde "cocosii" au intalnit Elvetia. Asa ca vreo cateva mii de locuri goale au ramas in tribunele arenei care a costat 415 milioane de euro si a fost inaugurata la inceputul anului.

Amintiri cu Adrian Ilie

Mi-era dor de Lyon si de "Stade de Gerland", fosta casa a lui Olympique, stadionul pe care, la Coupe du Monde 1998, am invins Columbia cu 1-0, prin golul de generic tv al lui Adrian Ilie. Ne va purta si de aceasta data orasul fratilor Lumiere, inventatorii cinematografului, noroc? Iordanescu incepe cu Alibec titular, parca ar fi dat cu zarul "Generalul" in materie de varf de atac. In fata Frantei a jucat cu Andone, cu Elvetia l-a bagat pe Keseru, a venit randul lui Alibec. La naiba, parca nici pe "Stade de France", in deschidere, n-a fost asa. Albanezii joaca tare, strang din dinti si din tibii cu gandul la meciurile cu Elvetia si Franta pe care le-au pierdut nemeritat. Varful albanez Sadiku e singur in jumatatea noastra, de parca gasca a plecat in tabara si l-a uitat acasa. De Biasi, antrenorul italian al Albaniei, s-a perpelit daca sa inceapa cu el. Citeste si:

+INTR-UN LIMBAJ IESIT DIN UZANTE, SEFUL GUVERNULUI DE LA SOFIA RESPINGE FLOTA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro