Ce artista R&B a fost aleasa pentru a canta in fata Papei, in cadrul ceremoniei de canonizare a Maicii Tereza VIDEO

Ce artista R&B a fost aleasa pentru a canta in fata Papei, in cadrul ceremoniei de canonizare a Maicii Tereza VIDEO

Cantareata britanica Rita Ora, in varsta de 25 de ani, a dezvaluit in emisiunea lui Jimmy Fallon ca a fost aleasa pentru a canta in cadrul evenimentului ce va avea loc duminica, 4 septembrie, la Bazilica Sf.

acum 47 luni (1 Sep 2016)

Cantareata britanica Rita Ora, in varsta de 25 de ani, a dezvaluit in emisiunea lui Jimmy Fallon ca a fost aleasa pentru a canta in cadrul evenimentului ce va avea loc duminica, 4 septembrie, la Bazilica Sf. Sunt o persoana legata de spiritualitate, asa ca spectacolul de la Vatican va fi unul important pentru mine!", a declarat artista.

Potrivit presei straine, unul dintre principalele motive pentru care Rita Ora ar fi fost aleasa este acela ca, la fel ca Maica Tereza, a avut parinti albanezi. Pe numele real Rita Sahatciu Ora, ea a fost botezata dupa star-ul de film favorit al bunelului sau, regizorul, Besim Sahatciu, Rita Hayworth. Rita Ora FOTO Guliver/Getty Images Artista si-a lansat primul album, "Ora", in anul 2012, materialul debutand pe prima pozitie in Marea Britanie si incluzand hit-urile "R.I.P." Dupa ce a mai ajuns inca o data pe prima pozitie in topuri cu piesa "Hot Right Now", lansata in colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de prima pozitie in UK Singles Chart in 2012. Primul single de pe cel de-al doilea sau album, "I Will Never Let You Down", a debutat in topul UK Singles Chart in 2014, Ora devenind astfel a doua cantareata solo britanica cu patru single-uri de prima pozitie in Marea Britanie, dupa Geri Halliwell. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro